Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora şi Bordeianu, criticaţii ”de serviciu” de la echipa naţională. Dan Petrescu: ”Mi se pare logic”

Camora şi Bordeianu, criticaţii ”de serviciu” de la echipa naţională. Dan Petrescu: ”Mi se pare logic”

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a reacţionat după ce Mario Camora şi Mihai Bordeianu au fost criticaţi la echipa naţională.

Mario Camora şi Mihai Bordeianu au fost doi dintre jucătorii de la CFR Cluj convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională.

Aceştia au evoluat în partida amicală cu Grecia, de la Bucureşti, pierdută de prima reprezentativă a României, scor 0-1, dar au fost ”taxaţi” dur de oamenii din fotbalul românesc.

Camora şi Bordeianu, criticaţii ”de serviciu” de la echipa naţională. Dan Petrescu: ”Mi se pare logic”

În conferinţa de presă dinaintea partidei dintre CFR Cluj şi FC Argeş, care va avea loc luni, Dan Petrescu a reacţionat cu privire la acest aspect.

Antrenorul liderului din Liga 1 a precizat că în fotbal criticile sunt un lucru obişnuit şi că trebuie să le depăşească.

De asemenea, Dan Petrescu a afirmat că randamentul lui Cristian Manea la echipa naţională a fost unul bun.

"Critici sunt peste tot. Guardiola e criticat, Messi e criticat. Acum, dacă sunt criticaţi Bordeianu şi Camora... eu am fost criticat şi sunt toată viaţa, mai ales de când m-am apucat de antrenorat, sunt criticat non-stop.

Ei nu trebuie să fie supăraţi, eu le-am spus părerea mea. Eu nu-i mint niciodată. Dacă mint, n-aş avea cum să lucrez cu ei. Mie îmi place să le spun în faţă, dacă au făcut un meci bun sau prost.

Le-am spus că eu am fost foarte mulţumit de modul în care s-au comportat în ambele meciuri. Chiar n-am ce să le reproşez nici lui Camora, nici lui Bordeianu. Burcă şi Manea... mai ales ce adversar a avut Manea în repriza a doua, pe Solomon.

Eu cred că a făcut faţă cu brio pentru că Manea venise după răceală, nici nu jucase pe la noi prea mult şi nu i-a fost uşor. Din punctul ăsta de vedere, jucătorii CFR-ului şi-au făcut datoria, dar mi se pare logic să fie criticaţi. Aşa este fotbalul.

Am văzut că şi antrenorul a fost criticat, eu sunt criticat, toată lumea e. Ei trebuie să facă faţă criticilor şi să mergem mai departe", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucamorabordeianu 

viewscnt
Articole similare