Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campania #metoo loveşte şi în fotbal. Patronul unui important club francez a fost pus sub acuzare

Campania #metoo loveşte şi în fotbal. Patronul unui important club francez a fost pus sub acuzare
Comentarii

Miliardarul rus Dimitri Ribolovlev, acţionar majoritar al AS Monaco, a fost pus sub acuzare pentru complicitate la încălcarea dreptului la viaţă privată.

Plângerea a fost depusă de Tania Rappo, o apropiată a familiei Ribolovlev. Aceasta a organizat primele întâlniri între Ribolovlev şi un comerciant de opere de artă, Yves Bouvier, pe care rusul l-a acuzat ulterior că i-a supraevaluat 37 de tablouri (Picasso, Modigliani, Rothko, Monet, etc), pe care i le-a vândut pentru suma de două miliarde de dolari, deşi valoarea lor ar fi fost de doar 500 de milioane de dolari.

Tania Ripo s-a plâns că a fost înregistrată fără voia sa de avocatul lui Ribolovlev, pentru ca Bouvier să fie atras într-o capcană.

Şi Bouvier a formulat acuzaţii la adresa lui Ribolovlev. El susţine că a fost înşelat de omul de afaceri rus cu suma de un miliard de dolari şi că patronul AS Monaco s-a folosit de influenţa pe care o avea în cadrul conducătorilor din Principat pentru a-l trimite la închisoare. Bouvier a fost arestat la 25 februarie 2015, chiar în faţa locuinţei lui Dmitri Ribolovlev.

Dimitri Ribolovlev s-a prezentat, joi dimineaţă, în faţa judecătorului care se ocupă de acest dosar. După ce a fost audiat, el a părăsit palatul justiţiei din Monaco fără să facă declaraţii presei.

Afla mai multe despre: frantaligue 1metoocampanieas monacopus sub acuzarecomplicitate 

viewscnt
Articole similare