Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campanie electorală şi în ultima zi din an. Burleanu: "Avem 2 milioane de euro pentru realizarea de terenuri în ţară"

Campanie electorală şi în ultima zi din an. Burleanu: "Avem 2 milioane de euro pentru realizarea de terenuri în ţară"

Echipa națională

Comentarii

În ceea ce priveşte problemele cu care s-a confruntat Federaţia Română de Fotbal în acest an, Burleanu a menţionat că acestea sunt legate de infrastructura sportivă, dar şi de cadrul de finanţare al cluburilor, chestiuni asupra cărora îşi va concentra atenţia în perioada următoare.

"Punctele fierbinţi din 2017 şi din anii precedenţi asupra cărora se concentrează strategia noastră pentru următorii ani ţin de infrastructura sportivă, unde avem deja constituit un fond de aproximativ 2 milioane de euro pentru realizarea de terenuri în ţară, pe lângă infrastructura din proiectul EURO 2020. Apoi, de cadrul de finanţare al cluburilor, unde vom oferi asistenţă şi vom furniza suport proactiv membrilor FRF, atât în identificarea celor mai bune soluţii de finanţare din partea autorităţilor, cât şi în diversificarea oportunităţilor de finanţare din mediul privat", a explicat şeful FRF pentru Agerpres.

Preşedintele nu a dorit să nominalizeze un jucător pentru titlul de "fotbalist al anului 2017", dar a menţionat că în această categorie s-ar înscrie toţi componenţii naţionalei Under-21 a României. "În fotbal, cei mai buni sunt cei care nu ştiu gustul înfrângerii. Astfel, aş spune că toţi jucătorii echipei naţionale Under-21 care au contribuit la parcursul de până acum în preliminariile EURO 2019 pot fi consideraţi fotbaliştii anului 2017", a spus el.

 

Afla mai multe despre: frfburleanucampanie electoralaplanuridezvaluiripropuneri 

viewscnt
Articole similare