Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campanie împotriva ”antrenorilor-păcălici” din Superligă: ”Îşi bat joc de toată lumea!”/”Să se oprească din prostiile astea, cu porcăria asta”

Campanie împotriva ”antrenorilor-păcălici” din Superligă: ”Îşi bat joc de toată lumea!”/”Să se oprească din prostiile astea, cu porcăria asta”  galerie foto

Fotbal

Comentarii

În secolul 21, în plină eră a tehnologizării, în care se cunosc toate detaliile/statisticile posibile despe jucători, încă mai există antrenori în Superligă care cred pot păcăli lumea cu ”trucuri ieftine”.

Jurnalistul Dan Udrea, moderator la Orange Sport, şi fostul internaţional Basarab Panduru, au condamnat în termeni duri antrenorii din Superligă care alcătuiesc - probabil în derâdere - foaia de joc dinaintea meciurilor, care este prezentată, apoi, jurnaliştilor şi publicului larg.

Foile de joc vin cu greşeli intenţionate în aşezarea tactică şi induc foarte mult în eroare publicul. Din respect pentru telespectatori, Dan Udrea şi Basarab Panduru le-au cerut antrenorilor din Superligă, în mod public, să înceteze cu această ”mascaradă”, deoarece nu păcălesc pe nimeni.

Basarab Panduru: ”Bătăi de joc mai mari n-am văzut!”

Prezent şi el în studioul Orange Sport, Nicolae Dică ”a dat din casă”. Acesta a recunoscut că foile de joc se realizează la sugestiile antrenorilor. Nimic nu trece de mai departe fără ca ei să aibă habar şi ultimul cuvânt.

Iată cum a decurs dialogul dintre Dan Udrea, Basarab Panduru şi Nicolae Dică, din studioul Orange Sport.

  • Dan Udrea: ”Aş vrea să vedem cartonul pe care l-am prezentat înainte de meci, cu echipa de start a lui Sepsi, cum este prezentată în foaia meciului”.
     
  • Basarab Panduru: ”Foarte bine ce-ai făcut”.
     
  • Dan Udrea: ”Am mai avut discuţia asta aici, pe parcursul acestui sezon - cred că am făcut-o şi sezonul trecut - mi-am spus un punct de vedere, că anumite echipe, prin oficiali, purtători de cuvânt, prin orice, îşi bat joc şi de televiziuni, de jurnalişti, de public, prezentând nişte echipe care nu au nicio legătură cu aşezarea din teren, crezând ei, probabil, că păcălesc pe cineva”.
     
  • Nicolae Dică: ”Nu păcălesc pe nimeni”.
     
  • Basarab Panduru: ”Se păcălesc doar pe ei”.
     
  • Nicolae Dică: ”Tu vezi cum joacă echipa adversă după cum se poziţionează la încălzire. Ciobotariu a jucat fundaş dreapta, Dumitrescu a jucat fundaş stânga, Oroian a jucat mijlocaş dreapta, Popşa a jucat în zona centrală, lângă Păun, Varga a jucat în stânga”.
  • Basarab Panduru: ”Eu zic că ai făcut foarte bine. Trebuie să se oprească odată cu prostiile astea, cu porcăria asta. Nu ai cum să-ţi baţi joc de oameni. Nu mai înţelege nimeni nimic şi nu te păcăleşti decât pe tine. Nu se poate aşa ceva, bătaia asta de joc! Nu ai cum să faci aşa ceva. O dată, de două ori, de nouă ori, de 10 ori. Ce are dacă dai echipa cum trebuie?”.
     
  • Nicolae Dică: ”Antrenorii fac treaba asta. Cel care pune echipa întreabă antrenorul în ce sistem să să pună şi antrenorul spune cum să o pună. Îţi spun 100% că aşa e”.
     
  • Dan Udrea: ”Am văzut la Petrolul, cu Seto fundaş central”.
     
  • Basarab Panduru: ”Bătăi de joc mai mari n-ai văzut”.

Afla mai multe despre: basarab pandurudan udreabernd storcknicolae dica 

viewscnt
Articole similare