Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când îmbătrâneşte Cristiano Ronaldo? Starul portughez a atins un nou record la naţională, după ce a marcat încă un hat-trick

Când îmbătrâneşte Cristiano Ronaldo? Starul portughez a atins un nou record la naţională, după ce a marcat încă un hat-trick
Comentarii

Portugalia a jucat contra selecţionatei din Luxemburg, într-un meci al etapei a 8-a, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Starul portughez a atins un nou record la naţională

Ronaldo (36 de ani) a marcat două goluri din penalty, în minutele 8 şi 13, dar şi un al treilea gol în finalul partidei cu Luxemburg, stabilind noi recorduri la naţionala lusitanilor. Starul lui Manchester United a marcat în total 115 goluri pentru naţională.

De asemenea, el a înscris 53 de goluri pentru selecţionata ţării sale, în ultimele 51 de partide jucate.

Statisticile lui Cristiano Ronaldo din prima repriză a meciului cu Luxemburg

Cristiano a fost de neoprit în prima repriză a meciului, iar statisticile au fost de partea portughezului. El a avut cele mai multe şuturi (3), cele mai multe şuturi pe poartă (3), cele mai multe goluri (2) şi cea mai mare precizie a paselor (100%).

A fost al 10-lea hat-trick marcat de CR7 la echipa naţională, devenind fotbalistul cu cele mai multe ”triple” reuşite la nivel internaţional.

Afla mai multe despre: ronaldo-portugalia-luxemburg 

viewscnt
Articole similare