Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când se pun în vânzare şi cât costă biletele pentru meciurile României de la EURO 2024. Anunţul FRF

Când se pun în vânzare şi cât costă biletele pentru meciurile României de la EURO 2024. Anunţul FRFgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie, informează FRF.

“Trebuie să vă creaţi un cont de utilizator pe acest portal şi apoi să urmaţi paşii indicaţi de UEFA pentru achiziţionarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeţi opţiunea FAN ROMANIA. În cazul în care cererea va depăşi numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora”, precizează FRF.

Federaţia Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operaţiunile de ticketing se desfăşoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing, a subliniat forul.

FRF recomandă “cu tărie”  ca fanii să nu apeleze la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens.

Biletele se pun în vânzare după tragerea la sorţi a grupelor turneului final EURO 2024 de la Hamburg, care va avea loc în data de 2 decembrie, ora 19:00.

România este în a doua urnă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, după ce a obţinut statutul de lider în Grupa I a preliminariilor, după victoria cu Elveţia, scor 1-0.

FOTO | Preţurile biletelor 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: euro 2024echipa nationalaromaniabilete 

viewscnt
Articole similare