Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul lui Dinamo a dezvăluit ce le cere Miriuţă "câinilor" la antrenamente

Căpitanul lui Dinamo a dezvăluit ce le cere Miriuţă "câinilor" la antrenamente

Superliga

Comentarii

Căpitanul FC Dinamo, Paul Anton, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este un avantaj pentru echipa sa faptul că antrenorul Vasile Miriuţă îi cunoaşte pe jucătorii formaţiei Concordia Chiajna, pe care a pregătit-o în urmă cu puţin timp, însă această situaţie nu garantează victoria "câinilor roşii".

Partida Dinamo - Concordia Chiajna, restanţă din etapa 11, se va disputa miercuri, de la 16:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Concordia e în foame de puncte, dar au câştigat ultimul meci şi au un moral bunicel. Va fi un meci greu, întotdeauna partidele cu Chiajna au fost incomode, ne aşteptăm ca şi mâine să fie la fel. Şi noi suntem la fel (n.r. - cu foame de puncte), trebuie să câştigăm acest meci cu orice preţ. Am fost nemulţumiţi de rezultatul din derbi, nu şi de jocul avut. E un joc care ne dă speranţe şi vrem să creştem de la nivelul pe care l-am arătat în derbi şi să avem evoluţii cât mai bune. Trebuie să începem să adunăm puncte şi eu cred că vom ajunge în play-off. Mister are o altă filozofie de joc, va dura până va reuşi să schimbe ceea ce-şi doreşte. Este prea devreme să spunem că s-a schimbat foarte mult. Mister îşi doreşte să jucăm un fotbal direct, pe poartă, să încercăm să punem presiune pe adversari şi să recuperăm cât mai sus. Asta a lucrat cu CFR, asta încearcă să facă şi cu noi. Sperăm să fie un avantaj că Mister a antrenat pe Chiajna, dar asta nu garantează victoria. În mare parte lotul celor de la Chiajna e făcut de dânsul, în cunoaşte foarte bine şi sperăm să fie un avantaj. Toţi cei cu trecut dinamovist de la Chiajna vor veni mai motivaţi. Din cauza asta meciurile cu cei de la Chiajna au fost mult mai grele", a declarat Anton.

Brazilianul Rivaldinho spune despre Miriuţă că este un antrenor bun şi are încredere că Dinamo va avea rezultate bune sub conducerea sa tehnică.

"Am jucat foarte bine prima repriză, din nefericre am pierdut. Ştim ce trebuie să facem mâine ca să câştigăm. Suntem o echipă bună, care joacă bine şi sper să câştigăm. Jucătorii care nu evoluează trebuie să fie supăraţi, dar respect decizia antrenorului. Trebuie să muncesc şi când voi avea şansa de a intra, voi da totul ca să ajut Dinamo. Sunt aici ca să ajut Dinamo, indiferent cât joc, un minut, cinci sau 90 de minute. Noul e antrenor e bun, ne-am cunoscut, am încredere în el şi cred că vom avea un bun sezon cu el", a spsu Rivaldinho.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna, amânat ca urmare a unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, se va disputa miercuri, de la ora 16.30, în etapa a XI-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: antondinamomiriutarivaldinho 

viewscnt
Articole similare