Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care ar fi cel mai bun transfer al iernii în Liga 1? EXCLUSIV | Răpunsul dat de Dănculescu: "Ar fi interesant!"

Care ar fi cel mai bun transfer al iernii în Liga 1? EXCLUSIV | Răpunsul dat de Dănculescu: "Ar fi interesant!"

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu a vorbit pentru Telekom Sport în cantonamentul dinamoviştilor din Cipru, iar unul dintre subiectele atinse a fost campania de transferuri a echipelor din Liga 1.

Dănciulescu se declară mulţumit de mutările realizate de Dinamo în această iarnă, însă când a fost întrebat ce transferuri ar reprezenta o lovitură mai importantă în Liga 1 - Alex Ionţă la CFR sau Cristi Tănase şi Valerică Găman la FCSB - oficialul dinamovist a mers pe mâna fotbalistului legitimat în prezent la Astra.

"Fiecare echipă transferă ce şi-a dorit. Şi noi am făcut nişte transferuri bune, am adus jucători interesaţi, care sper să se integreze foarte repede în angrenajul echipei. Aştept şi eu meciurile amicale, să-i văd şi eu cu adevărat la lucru, în miezul problemei. Cred că sunt achiziţii care ne vor ajuta să ne atingem obiectivele în următorul sezon.

Fiecare echipă îşi ia jucători pe posturile deficitare. Dacă Ioniţă s-ar face la CFR, ar fi un transfer interesant, e unul dintre jucătorii de top ai campionatului nostru
", a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: danciulescudinamotransferuriionitacfrfcsb 

viewscnt
Articole similare