Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care pe care? Stoican vrea să-l bată pe Dică, deşi e ZERO în faţa roş-albaştrilor în istorie!

Care pe care? Stoican vrea să-l bată pe Dică, deşi e ZERO în faţa roş-albaştrilor în istorie!

CSM Poli Iași

Comentarii

Jucătorii ieşeni şi Flavius Stoican le-au pus gând rău steliştilor, deşi n-au cunoscut niciodată gustul victoriei în partidele cu roş-albaştrii

"O să fie o partidă de mare interes, în care vrem să demonstrăm că nu suntem cu nimic mai prejos decât jucătorii Stelei! Chiar dacă plecăm cu şansa a doua, pentru că întâlnim echipa care e pe val, cu un antrenor foarte bun şi jucători de top, asta nu înseamnă să ne predăm! Vreau să câştigăm cu Steaua, vreau să batem echipa de pe primul loc! Nu o să aibă deloc un meci uşor cu noi. Batem, vedem noi cum!", spune Flavius Stoican.

Nicolae Dică a vorbit şi el despre meciul de diseară: "O echipă bună, are jucători cu experienţă, de la mijlocul terenului în sus sunt jucători cu calitate, mă refer la un Cristea, care are o experienţă foarte mare, la Jo, care s-a impus foarte bine la Iaşi, la Platini, Mendez, jucători care pot face diferenţa unu la unu, şi consider că vom avea un meci foarte greu. Ei trec printr-un moment bun, chiar dacă au luat bătaie în ultima etapă, la CFR".

Interesant e că, până acum, Stoican n-a câştigat niciodată ca antrenor în faţa roş-albaştrilor, deşi are cinci meciuri pe banca lui Dinamo şi unul la Iaşi. În acestea a contabilizat trei egaluri şi trei înfrângeri.

Afla mai multe despre: flavius stoicannicolae dicapoli iasisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare