Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care sunt meciurile pe care a pariat Nicolo Fagioli. ”Actorul” principal din scandalul care a zguduit Italia a făcut dezvăluirea. ”Am pariat obsesiv”

Care sunt meciurile pe care a pariat Nicolo Fagioli. ”Actorul” principal din scandalul care a zguduit Italia a făcut dezvăluirea. ”Am pariat obsesiv”

Serie A

Comentarii

Nicolo Fagioli a dezvăluit meciurile care l-au transformat în protagonistul scandalului care a cutermurat fotbalul italian. Mijlocaşul italian al lui Juventus a acumulat datorii de 3.000.000 de euro şi a fost suspendat pe o perioadă de şapte luni. Datorită faptului că a colaborat cu anchetatorii şi s-a autodenunţat, Fagioli a scăpat de o pedeapsă mai severă şi a primit o amendă modică de 12.500 de euro.

Într-un interviu acordat pentru presa italiană, Fagioli a vorbit despre câteva dintre partidele pe care a pariat. Jucătorul lui Juventus nu a mizat pe meciurile ”Bătrânei Doamne” sau pe cele ale lui Cremonese, echipe la care a activat ca fotbalist. 

Champions League, Serie B şi Lega PRO

”Am pariat, atât pe meciuri din campionatul intern, cât şi pe ceel internaţionale. Nu am pariat niciodată pe meciuri în care au fost implicate Juventus şi Cremonese. Obişnuiam să mizez pe meciuri ce erau în desfăşurare. Am pariat pe Torino - Milano, în octombrie 2022, Real Madrid - Internazionale Milano (2021) şi Porto - Atletico de Madrid (2022).

După septembrie 2022, am început să pariez pe orice eveniment sportiv transmis în direct la TV. În mare, mizam pe meciuri din Serie B şi Lega PRO (n.r. Liga a treia italiană)”, a spus Fagioli, pentru Corriere dello Sport.

Cum au decurs pariurile făcute publice de Fagioli. Un pariu pierzător, două câştigătoare

Torino - AC Milan 2-1 ( Serie A, octombrie 2022)

Fagioli a mizat pe un meci fără înfrângere al rossonerilor. După ce a condus cu 2-0, ”Toro” s-a impus într-un final cu 2-1, deşi Junior Messias a dats seamnalul reveniri pentru Milan în minutul 67.

Real Madrid 2-0 Internazionale Milano ( Champions League, decembrie 2021)

Fotbalistul lui Juventus a pariat pe un meci cu maxim două goluri şi a avut câştig de cauză. Ambele echipe erau deja calificate matematic în optimile Ligii, iar Real s-a impus cu 2-0.

Porto 2-1 Atletico Madrid ( Champions League, noiembrie 2022)

Nicolo Fagioli a mizat ca în meci să nu se marcheze mai mult de trei goluri. Şi în acest caz, italianul a câştigat, deoarece meciul s-a terminat cu victoria ”dragonilor”, scor 2-1. 

Există viaţă pentru Fagioli şi după ”Scommesse”

În decursul acestei zile, presa din Italia a anunţat ca Juventus Torino nu va renunţa la serviciile lui Fagioli. Fostul jucător al lui Cremonese se va antrena în continuare cu ”Bătrâna Doamnă”, însă îşi va susţine echipa din tribune. De asemenea, bianconerii nu îi vor reduce salariul mijlocaşului.

Afla mai multe despre: juventusnicolo fagioliserie a 

viewscnt
Articole similare