Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, sfaturi pentru Vinicius: ”Trebuie să controleze presiunea un pic mai bine”

Carlo Ancelotti, sfaturi pentru Vinicius: ”Trebuie să controleze presiunea un pic mai bine”

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a subliniat forma strălucitoare a lui Vinicius, dar a avertizat că trebuie să ţină presiunea sub control după victoria de sâmbătă, scor 4-2 cu Osasuna.

"Vinicius este în mod evident un jucător cheie pentru ceea ce arată în acest moment. Două goluri astăzi (sâmbătă), a marcat în meciurile precedente şi ar fi putut marca mai mult. A fost eficient în fiecare dintre acţiunile sale. Trebuie să controleze presiunea un pic mai bine", a declarat Carlo Ancelotti.

Brazilianul a marcat două goluri (4, 64), dar a primit şi un cartonaş galben (44), al cincilea al său din acest sezon în La Liga, fiind suspendat pentru următorul meci cu Athletic Bilbao. "Adevărul este că este un jucător foarte periculos şi toată lumea îşi dă seama de asta. Fanii din deplasare îl fluieră, iar adversarii îl lovesc [...] Va îmbunătăţi acest aspect, pentru că este un băiat umil, serios şi inteligent", a adăugat antrenorul italian.

Acest succes i-a permis lui Ancelotti să treacă pragul simbolic de 200 de victorii ca antrenor al lui Real Madrid. Doar Miguel Munoz (352 de victorii între 1960 şi 1974) îl depăşeşte. "Sunt foarte mândru de toate aceste victorii. Foarte fericit, foarte fericit, chiar mai fericit că am câştigat aici, jucând bine. Într-un meci foarte important, am luat toate cele trei puncte. Intrăm în pauza competiţională într-o formă mai bună ca niciodată", a precizat Ancelotti.

Afla mai multe despre: viniciuscarlo ancelottereal madrid 

viewscnt
Articole similare