Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casa unui star din Premier League, ”vizitată” de hoţi în timpul meciului Newcastle - Manchester City

Casa unui star din Premier League, ”vizitată” de hoţi în timpul meciului Newcastle - Manchester City

Fotbal

Comentarii

Se înmulţesc jafurile ce-i au drept victime pe jucătorii de fotbal.

După ce atacantul celor de la Atletico Madrid, Angel Correa, a fost victima unui jaf armat sâmbătă, la Madrid, a venit rândul brazilianului Joelinton să fie ”călcat” de hoţi.

Casa lui Joelinton, asaltată de hoţi

Potrivit presei din Anglia, locuinţa lui Joelinton din Darras Hall a fost vizitată de hoţi sâmbătă seara, în timpul partidei Newcastle United - Manchester City, din Premier League.

Joelinton, care este accidentat în acest moment, a primit un mesaj de alertă pe telefonul mobil, în timpul jocului şi a sunat de urgenţă la poliţie.

Se pare că hoţii au escaladat mansarda locuinţei sale, însă sistemele de pază au înregistrat mişcarea şi s-au activat negreşit.

Din fericire, Joelinton, împreună cu soţia sa şi cei trei copiii se aflau într-o altă locaţie, iar casa vizată de hoţi era goală.

Poliţia a intervenit de urgenţă. Două străzi au fost blocat, în timp ce un elicopeter a survolat zona minute în şir, însă fără succes.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei Northumbria a declarat: ”Puţin înainte de ora 19:30, sâmbătă, poliţie a primit un apel de la un proprietar îngrijorat care a raportat că trei bărbaţi se aflau în casa lor din Darras Hall.

Din fericire, proprietarul nu se afla acasaă, dar a primit o alertă de securitate pe telefon şi a raportat imediat poliţia. 

Poliţia a fost trimisă la faţa locului. Cu toate acestea, cei presupuşi a fi implicaţi părăsiseră deja locul. 

Investigaţia continuă, iar cine are informaţii este rugat să sune la 101 sau să raporteze pe site-ul nostru”.

De Crăciun, casa unui alt star din Premier League, Jack Grealish, a fost jefuită de hoţi. Atunci, hoţii au sustras bijuterii de un milion de lire sterline.

Afla mai multe despre: joelintonnewcastle - manchester citycorreahoti 

viewscnt
Articole similare