Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de gravă este accidentarea lui Dragoş Nedelcu: "Are dureri foarte mari"

Cât de gravă este accidentarea lui Dragoş Nedelcu: "Are dureri foarte mari"
Comentarii

Pentru România U21 urmează două meciuri foarte importante din preliminariile pentru CE 2019, cu Portugalia (10 noiembrie) şi cu Ţara Galilor (14 noiembrie). Din păcate, Daniel Isăilă nu se poate baza pe Dragoş Nedelcu şi Marco Dulca - accidentaţi.

România U21 a reuşit până acum o figură foarte frumoasă în preliminariile pentru Campionatul European din 2019. Naţionala antrenată de Daniel Isăilă se află pe primul loc în grupă, cu 10 puncte în 4 meciuri. Însă urmează două jocuri extrem de dificile, cu Portugalia şi Ţara Galilor. Din păcate, Dragoş Neldecu şi Marco Dulca s-au accidentat, motiv pentru care Răzvan Marin a fost chemat de la naţionala mare.

În cazul lui Nedelcu, Daniel Isăilă spune că accidentarea nu este foarte gravă, dar simte dureri şi sunt foarte mici să poată juca vreun minut. Sunt însă şanse ca Nedelcu să se recupereze până la meciul pe care FCSB îl are cu CSM Iaşi la reluarea campionatului, pe 17 noiembrie.

”Din păcate, am avut foarte multe probleme cu Burlacu, cu accidentarea pe care a avut-o. Costache s-a accidentat înainte de convocare, acum Nedelcu, care în ultima etapă din campionat a suferit o accidetare. A primit o lovitură şi a acuzat durere. A trebuit să iasă din antrenament. Simte durere şi la mers. E vechea lui accidentare. (n.r. întrebat dacă e fisură) Nu, nu, e doar acea contuzie foarte puternică. E un hematom acolo care-i dă o durere foarte mare”, a declarat Daniel Isăilă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragos nedelcudaniel isailaliga 1romania u21 

viewscnt
Articole similare