Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât l-au costat pe Ianis Hagi rochiile soţiei sale. Sume exorbitante plătite de fotbalist pentru ţinutele de la cununie

Cât l-au costat pe Ianis Hagi rochiile soţiei sale. Sume exorbitante plătite de fotbalist pentru ţinutele de la cununiegalerie foto

Diverse

Comentarii

Ianis Hagi s-a cununat civil cu Elena Tănase, iar petrecerea a avut loc, luni, la un club din nordul Capitalei. La eveniment au fost prezenţi 400 de invitaţi, iar pe lângă tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi, s-au mai aflat Gheorghe Popescu, Gigi Becali sau părinţii Simonei Halep, Stere şi Tania, dar şi mulţi fotbalişti din naţionala României şi de la Farul Constanţa.

Fotbalistul de 24 de ani, împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, în prima ligă din Spania, şi-a cerut iubita în căsătorie în luna iunie, la Paris.

Elena Tănase are 23 de ani şi este din Constanţa, fiind de origine aromână. Tânăra a purtat două rochii superbe la petrecerea de luni seara, preţurile fiind pe măsură.

Câţi bani a dat Ianis Hagi pe rochiile Elenei Tănase

Din informaţiile Orange Sport, rochia principală, de culoare roşie, a costat 18.800 de euro, în timp ce ţinuta secundară în care s-a schimbat Elena Tănase a avut preţul de 8000 de euro.

"Îmi doresc copii sănătoşi, e dorinţa amândurora. Încercăm să ne bucurăm de această seară şi toate vor veni pas cu pas, aşa cum au venit şi până acum. Nunta n-am stabilit-o, am reuşit să stabilim cuninia civilă printre programul meu. Aşa a vrut Dumnezeu, în ziua de Crăciun.

Nunta ne dorim s-o facem, dar încă nu e stabilită data. Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans.

Îmi doresc să fim sănătoşi, familiile noastre să fie sănătoase. Elena a trecut printr-un moment greu alături de mine, iar asta e cel mai important, să rămânem sănătoşi", a declarat Ianis Hagi.

Ianis şi Elena formează un cuplu de aproape trei ani.

La petrecere a cântat trupa machedonească Pindu, care a fost pe placul lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a avut propriul microfon şi a făcut spectacol, dansând ca-n vremurile bune.

Din când în când, latifundiarul din Pipera a strigat: "Haide!", semn că s-a simţit excelent la eveniment.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagielena tanasegica hagigigi becali 

viewscnt
Articole similare