Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât mai au din traseu cei patru români care vor să traverseze Atlanticul vâslind. Ultimele informaţii

Cât mai au din traseu cei patru români care vor să traverseze Atlanticul vâslind. Ultimele informaţiigalerie foto

Special

Comentarii

Atlantic4, prima echipă românească ce îşi propune să traverseze Oceanul Atlantic într-o ambarcaţiune cu vâsle, a parcurs aproape o treime din traseul de aproximativ 3.000 de mile. Echipa formată din Vasile Oşean, Andrei Roşu, Ionuţ Olteanu şi Marius Alexe vâslesc pentru o cauză nobilă.

În urmă cu aproape două săptămâni, o echipă formată din patru români a pornit la startul unei curse extrem de dificile. Vasile Oşean, Andrei Roşu, Ionuţ Olteanu şi Marius Alexe şi-au propus să traverseze Oceanul Atlantic vâslind. Până acum, cei patru au avut de înfruntat o mulţime de obstacole. Totul a culminat cu o furtună care a produs valuri înalte de 12 metri. Ambarcaţiune s-a răsturnat, dar cei patru au reuşit să o redreseze şi şi-au putut continua astfel cursa.

Acum, echipa Atlantic4 a reuşit să parcurgă aproximativ 600 de mile, adică aproape o treime din traseu. Ei au plecat din La Gomera, în Insulele Canare şi îşi propun să ajungă în Antigua&Barbuda, în Insulele Caraibe. Lungimea traseului este de aproximativ 3.000 de mile marine.

Cei patru se deplasează doar cu ajutorul vâslelor. S-au împărţit câte doi şi unii vâslesc, ceilalţi se odihnesc şi tot aşa. Echipa Atlantic4 îl are drept căpitan pe Vasile Oşean şi mai este formată din Andrei Roşu, Ionuţ Olteanu şi Marius Alexe.



Scopul pentru care cei patru români vor încerca să traverseze Oceanul Atlanic vâslind este să susţină îndeplinirea unei cauze sociale: completarea fondurilor necesare realizării unui campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare. Detalii găsiţi pe site-ul lor, climbingtheworld.com.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atlantic4vasile oseanandrei rosuionut olteanumarius alexe 

viewscnt
Articole similare