Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălina Ponor a confirmat că se va retrage: ”Va fi ultimul pentru mine”

Cătălina Ponor a confirmat că se va retrage: ”Va fi ultimul pentru mine”

Gimnastică

Comentarii

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat presei străine la CM de la Montreal, întrebată fiind cu ce va fi această ediţie specială pentru ea, că va fi ultimul Campionat Mondial. Antrenorul ei, Lucian Sandu, a confirmat, pentru News.ro, decizia sportivei, adăugând că speră că aceasta se va răzgândi pe parcursul competiţiei.

La finalul antrenamentului oficial pe podium, gimnasta Cătălina Ponor a acordat declaraţii presei străine, iar ultima întrebare s-a referit la cât de special sau în ce fel va fi special pentru ea Campionatul Mondial de la Montreal. ”Aş vrea să spun, n-aş vrea să spun, dar va fi ultimul pentru mine”, a răspuns Ponor.

Contactat de News.ro, antrenorul Cătălinei Ponor, Lucian Sandu, a precizat: ”Cătălina este stresată înainte de concurs. Am auzit că a spus asta, aşa am înţeles şi eu despre decizia sa. Din ce ştiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideţi să vedem ce se mai întâmplă la acest Mondial şi dacă va rămâne aşa”.

Cătălina Ponor va intra în competiţie la Campionatul Mondial de la Montreal miercuri seară, în calificări, alături de Larisa Iordache şi Ioana Crişan.

Cătălina Ponor (30 de ani) are în palmares 23 medalii la marile competiţii mondiale, între care trei de aur la Jocurile Olimpice şi opt la Campionatele Europene.

Afla mai multe despre: catalina ponorponor se retragegimnastica,  

viewscnt
Articole similare