Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani va câştiga Gică Popescu din funcţia de consilier al premierului Mihai Tudose: ”O face din pasiune pentru România”

Câţi bani va câştiga Gică Popescu din funcţia de consilier al premierului Mihai Tudose: ”O face din pasiune pentru România”

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Sandu susţine că Gică Popescu nu este interesat de remuneraţia pe care o va avea în calitate de consilier al premierului Mihai Tudose. Fostul căpitan al Barcelonei va avea ca sarcină organizarea EURO 2020.

Mihai Tudose a anunţat că Gică Popescu va fi noul să consilier pe probleme de sport şi va ocupa şi funcţia de manager de proiect pentru organizarea EURO 2020. Premierul României spune că a căutat o persoană care se pricepe la fotbal, care este cunoscută în fotbalul mondial, dar şi care se pricepe la management. Aşa a ajuns la Gică Popescu, cel care a acceptat oferta abia după ce a analizat oferta timp de câteva zile.

Însă Gică Popescu n-a acceptat această responsabilitate pentru beneficiile financiare pe care le are, spune Mircea Sandu. Fostul preşedinte FRF susţine că Gică Popescu este motivat să organizeze impecabil turneul final din 2020 şi nu este interesat de salariul pe care-l va avea:

”Popescu nu va fi plătit de statul român, să fie foarte clar. O face din pasiune pentru România şi pentru fotbal. Credeţi că satisfacţia că ia 5.000 lei va fi mai mare decât că va realiza ceva pentru România? Popescu, dacă a acceptat această ingrată poziţe, vă rog să mă credeţi, nu e uşor să poţi să convingi, pentru ca aici trebuie să convingi pe cine? De la primul ministru, preşedintele statutului, presedinţii de camere, primar general, miniştri, directori de la Otopeni”, a declarat Mircea Sandu pentru Telekom Sport.

Bucureştiul este unul dintre oraşele care vor găzdui meciurile de la EURO 2020. Pe Arena Naţională se vor disputa trei meciuri din grupă şi unul din optimi.

Afla mai multe despre: gica popescumircea sandumihai tudoseuefa 

viewscnt
Articole similare