Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căutările unui stadion sunt în toi! Încă o variantă pentru FCSB: „Sunt bineveniţi la noi!”. Răspunsul direct al lui Gigi Becali

Căutările unui stadion sunt în toi! Încă o variantă pentru FCSB: „Sunt bineveniţi la noi!”. Răspunsul direct al lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB îşi va lua de săptămâna viitoare adio de la Arena Naţională.

Ultimul meci pe care îl va disputa echipa lui Gigi Becali pe Arena Naţională va fi derby-ul cu CFR Cuj, campioana României, programat vineri, de la ora 20:30 în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Gazonul celui mai mare stadion din ţară va a fi protejat pentru meciurile de la Euro 2020, iar FCSB a început să îşi caute un stadion de rezervă unde să joace meciurile din play-off. Gigi avea pe listă stadionul de la Piteşti şi de la Giurgiu. Iar azi, ProSport a anunţat că a apărut o variantă de ultimă oră: stadionul de la Ovidiu, unde joacă Viitorul, rivala din Liga I. 

„O să jucăm la Ovidiu sau la Giurgiu! Nu o să fie nicio problemă. Jucătorii o să decidă unde vor să joace. Totul depinde de ei”, a declarat Gigi Becali la as.ro.

Cei de la Viitorul au spus că oficialii FCSB încă nu i-au căutat în legătură cu acest subiect, dar ar fi de acord să îi primească pe rivalii roş-albaştri pe arena lor.

„Momentan nu am fost contactaţi de cei de la FCSB. Dacă ne vor contacta să joace la Ovidiu, atunci sunt bineveniti”, a spus Gică Popescu, preşedintele Viitorului, pentru ProSport.

FCSB este lider înainte de meciul direct cu CFR Cluj, cu 60 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Cele două echipe sunt despărţite de golaveraj.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliarena nationala 

viewscnt
Articole similare