Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani a dat cărţile pe faţă, după scandalul cu Neymar: ”Toţi trebuie să ştie că ăsta e adevărul”

Cavani a dat cărţile pe faţă, după scandalul cu Neymar: ”Toţi trebuie să ştie că ăsta e adevărul”

PSG

Comentarii

Atacantul Edinson Cavani a negat faptul că ar fi avut un conflict cu coechipierul său de la PSG, Neymar, după meciul cu Olympique Lyon, disputat duminică, în Ligue 1.

"Singurul adevăr este că nu am nicio problemă cu Neymar. Nu ştiu ce sunt aceste poveşti despre care se vorbeşte. Fratele meu mi-a spus că sunt informaţii despre o problemă între mine şi Neymar şi că nu l-am lăsat să execute un penalti. Nu e cazul, el doar a venit să-mi vorbească. Tot ceea ce vreau este să-l ajut să se adapteze şi cred că o face rapid", a declarat Cavani unui post de televiziune din ţara sa natală, Uruguay, citat de marca.com.

L'Equipe a scris, marţi, că jucătorii formaţiei PSG Edinson Cavani şi Neymar au fost foarte aprope de a se lua la bătaie, la vestiare, după meciul cu Olympique Lyon, disputat, duminică, pe Stadionul Parc des Princes şi câştigat de gazde cu 2-0, în etapa a VI-a a campionatului Franţei.

Disputa a pornit de la o fază din finalul partidei. în care Cavani, Neymar şi Dani Alves s-au certat pentru balon, fiecare dorind să excute lovitura de la 11 metri dictată de arbitru. În cele din urmă, Cavani a executat şi a trimis mingea în bară, ratând penaltiul, în minutul 79.

La vestiare, atacantul uruguayan i-a reproşat brazilianului atitudinea avută la acea fază, iar acesta din urmă a sărit să-l lovească pe coechipierul său. Căpitanul Thiago Silva a intervenit şi a oprit cearta dintre cei doi.

Afla mai multe despre: cavanineymarscandalpsg 

viewscnt
Articole similare