Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat adversara Simonei după meciul ”maraton”: ”Am lăsat tot ce am avut pe teren şi am făcut tot ce puteam”

Ce a declarat adversara Simonei după meciul ”maraton”: ”Am lăsat tot ce am avut pe teren şi am făcut tot ce puteam”

Tenis

Comentarii

Americanca Lauren Davis a declarat, după întâlnirea maraton cu Simona Halep, de la AusOpen, că a făcut tot ce a putut pentru a câştiga şi că are multe de învăţat din această întâlnire.

"Sunt foarte obosită. Sunt multe de luat din acest meci. Am jucat foarte bine. Am lăsat tot ce am avut pe teren şi am făcut tot ce puteam. Cred că sunt câteva lucruri pozitive de luat şi de învăţat din această partidă", a declarat Davis, potrivit WTA.

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, calificându-se pentru a treia oară în optimile de finală ale Australian Open. Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute.

Meciul Simona Halep - Lauren Davis a avut 48 de ghemuri, la fel ca întâlnirea dintre americanca Chanda Rubin şi spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, în sferturi), care deţinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996.

Ca durată, cu trei ore şi 45 de minute jucate, partida de sâmbătă este a patra din istoria Australian Open.

Afla mai multe despre: tenissimona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare