Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a răspuns Nicolae Dică în momentul în care a fost întrebat dacă a fost înjurat de Alibec!

Ce a răspuns Nicolae Dică în momentul în care a fost întrebat dacă a fost înjurat de Alibec!

FCSB

Comentarii

FCSB va juca al treilea meci din grupele Ligii Europa în Israel, cu Hapoel Beer Sheva. Confruntarea va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1, începând cu ora 20:00, iar toate fazele importante vor fi în format video şi pe www.telekomsport.ro.

Cu o zi înainte de acest meci, Nicolae Dică a vorbit la conferinţa de presă, de înaintea meciului. Subiectul principal a fost, din nou, Denis Alibec.Tehnicianul stelei a infirmat zvonurile conform cărora, atacantul l-a înjurat la meciul cu FC Voluntari.

"Eu nu l-am văzut pe Alibec de la meciul cu Voluntari, nu e adevărat că m-a înjurat. Secundul i-a transmis ce aveam de spus. Decizia am luat-o pentru viitorul lui. Eu sper ca după această perioadă să se gândească foarte bine, să vadă unde a greşit şi să fie un alt jucator. Când va fi pregătit să fie util echipei, cu siguranţă va veni la echipă. Cu siguranţă va avea a doua şansă.

Am vorbit cu Denis Alibec de când am venit la Steaua mai mult decat am vorbit cu copilul meu. Eu îmi doresc anumite lucruri de la el, iar la meciul cu Voluntari a făcut un lucru care nu arăta respect faţă de mine şi faţă de colegii lui", a adăugat Dică.

Afla mai multe despre: dicaalibecfcsbisrael 

viewscnt
Articole similare