Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Leo Grozavu după FC Botoşani - Sepsi 2-1. "Locul 4 s-ar putea să nu însemne nimic!"

Ce a spus Leo Grozavu după FC Botoşani - Sepsi 2-1. "Locul 4 s-ar putea să nu însemne nimic!"
Comentarii

Sepsi a pierdut în deplasarea de la Botoşani, scor 1-2.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ongenda în minutul 15 şi de Fili în minutul 48. Golul oaspeţilor a fost, de fapt, un autogol al lui Patache. Etapa următoare, FC Botoşani va primi vizita celor de la FCSB, iar jucătorii moldovenilor au vorbit despre meciul următor al echipei. 

La sfârşitul meciului, Leo Grozavu a fost dezamăgit de evoluţia echipei sale în prima repriză a partidei. De asemenea, antrenorul covăsnenilor a contestat faptul că la finalul campionatului, locul 4 va juca cu locul 8 pentru a afla ultima echipă din Liga 1 care va merge în Conference League.

"Modestă prima repriză, dar şi prima repriză am fost în joc. Am avut două ocazii mari, nu am reuşit să marcăm, sigur că atunci când nu bagi mingea în poartă, e clar că ai dificultăţi. Am fost destul de apatici azi, cel puţin atacanţii noştri nu au fost ce trebuia. 

Se pare că efortul depus în ultimul timp i-a marcat. Suntem pe locul 4 deocamdată. Când eşti pe locul 4, nu poţi să spui că ai şanse. Alţii au şanse să ajungă pe locul 4, noi nu, Noi suntem deocamdată pe locul 4.

Locul 4 s-ar putea să nu însemne nimic. Din punctul meu de vedere, iar o decizie aberantă, locul 4 să joace cu locul 8 din România. Suntem o echipă bună, dar nu suficient cât să emitem mari pretenţii la lupta la vârf", a spus Leo Grozavu după meci. 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare