Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Simona Halep după ce s-a calificat în sferturi la Linz! ”A schimbat ritmul şi a început să fie un pic mai agresivă!”

Ce a spus Simona Halep după ce s-a calificat în sferturi la Linz! ”A schimbat ritmul şi a început să fie un pic mai agresivă!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 85 WTA, în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz, fază în care a fost direct acceptată.

Simona Halep are 2 victorii din 3 jocuri cu Aliaksandra Sasnovich, iar la finalul partidei a declarat că adversara de marţi i-a pus probleme, faţă de partida anterioară dintre cele două sportive, când a pierdut. De asemenea, Simona Halep a avut un mesaj de mulţumire pentru fanii care au susţinut-o.

”A schimbat ritmul şi a început să fie un pic mai agresivă!”

”Cred că şi-a schimbat puţin jocul, a jucat un pic mai repede şi mai plat şi a fost foarte greu să returnez acele mingi, care nici nu săreau prea mult. A schimbat ritmul şi a început să fie un pic mai agresivă, iar eu am făcut puţin pasul înapoi şi am devenit defensivă.

Sper că voi returna mai bine şi că voi deschide mai mult terenul, pentru că cred că astăzi am jucat mai mult la mijloc. Dar în mare, cred că am făcut un meci bun. Am pierdut împotriva ei în urmă cu câteva săptămâni, aşa că a fost minunat că am putut să câştig azi. Mulţumesc fanilor, e mereu frumos să ai susţinerea lor, o mare susţinere, asta îmi dă energie. Mulţumesc că aţi venit şi sper să ne vedem şi mâine”, a spus Halep, la finalul meciului. 

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu italianca Jasmine Paolini, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 7.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 4.677 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: tenis-halep- linz 

viewscnt
Articole similare