Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce adversar îşi doreşte Dică în primăvara EL şi de ce era supărat la final: "Suntem învăţaţi să ne mulţumim cu puţin!"

 Ce adversar îşi doreşte Dică în primăvara EL şi de ce era supărat la final: "Suntem învăţaţi să ne mulţumim cu puţin!"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut ultimul meci din Grupa G, cu Lugano, scor 1-2, şi merge în primăvara Europa League de pe locul doi. O situaţie dezamăgitoare pentru Nicolae Dică, în condiţiile în care echipa sa a fost lider al grupei în primele cinci runde.

Dică se arată dezamăgit de mentalitatea jucătorilor români în general, care "se mulţumesc cu puţin" şi spune că îşi doreşte un adversar tare în şaisprezecimi astfel încât FCSB să-şi măsoare puterile cu cele mai bune echipe ale Europei.

  • Arsenal, AC Milan, Atletico Madrid, Sporting Lisabona sau Villarreal sunt cele mai puternice echipe din urna capilor de serie (aici ai lista completă)


 

"Este o pierdere, pentru că am muncit până în această seara, am fost pe primul loc cinci meciuri, eram pe un drum bun şi din păcate am dat cu piciorul la tot ce am facut bun până acum în Europa. Important era să terminam cu capul sus şi acest ultim joc. Chiar dacă într-adevar am obţinut această calificare, dar eu întotdeauna îmi doresc mai mult, îmi doresc maximul şi în seara aceasta trebuia să terminam această grupă pe primul loc.

Îmi doresc ca oamenii să vadă o echipă puternică la Bucureşti şi să ne măsurăm şi noi cu cei mari. Până la urmă să vedem şi noi unde suntem.

Cu oricine vom pica va fi foarte greu, pentru că sunt adversari foarte puternici.

Se pare că noi, naţia noastră, suntem învăţaţi să ne mulţumim cu puţin. Eu unul încerc să reuşesc să fac să avem o mentalitate mai buna, să reuşim să ne dorim întotdeauna să luăm maximum de la fiecare meci. E unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut de când am venit eu la Steaua
", a declarat Nicolae Dică după meciul cu Lugano.

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare