Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce anunţ a făcut Academia Rapid la nici 24 de ore de la informaţia conform căreia şi-ar fi pierdut dreptul de a promova

Ce anunţ a făcut Academia Rapid la nici 24 de ore de la informaţia conform căreia şi-ar fi pierdut dreptul de a promovagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Informaţia conform căreia Academia Rapid nu ar mai avea voie să folosească denumirea Rapid Bucureşti şi, în acelaşi timp, nici să promoveze în Liga a 3-a nu pare să-i deranjeze pe şefii din Giuleşti.

Mai mult, într-un articol apărut astăzi pe site-ul oficial al clubului, se vorbeşte în continuare despre lupta pentru promovare. Iată textul integral:

Academia Rapid va pleca astăzi în primul cantonament din această iarnă, la Buşteni, iar printre jucătorii ce vor face parte din lot se află şi Justice Opoku, un ghanez de 19 ani, care în sezonul trecut a jucat la tineretul lui Inter Milano.

Opoku, chiar dacă este foarte tânăr, este o mică vedetă, fiind văzut ca un wonder kid, la vârsta de 14 ani, atunci când era subiect de dispută între cele două rivale din Milano, Internazionale şi AC Milan.

La vârsta de 15 ani, atacantul ghanez era un adevărat star în Italia, după ce a înscris 73 de goluri într-un singur sezon, la nivelul lui de vârstă, fiind comparat cu Samuel Eto’o şi Mario Balotelli.

La Inter Primavera, Opoku a jucat 14 meciuri şi a înscris de patru ori, iar în sezonul 2016/2017 a fost împrumutat la Trapani.

Opoku a fost remarcat de scouterii Academiei Rapid şi va merge cu echipa în cantonamentul de la Buşteni, urmând ca antrenorul Constantin Schumacher să decidă dacă va rămâne pentru a pune umărul la promovarea în Liga 3.

Afla mai multe despre: academia rapidgiulestijustice opoku 

viewscnt
Articole similare