Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce crede Hagi despre meciul cu FCSB şi ce mesaj are pentru Dică

Ce crede Hagi despre meciul cu FCSB şi ce mesaj are pentru Dică

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a declarat, într-o conferinţă de presă, că FC Viitorul trebuie să se autodepăşească pentru a obţine un rezultat foarte bun la meciul de pe teren propriu cu FCSB.

"Sperăm să facem un meci foarte bun, pentru că adversarul e un adversar cu un lot valoros, o echipă foarte bună, jucători şi tehnici şi cu viteză, care oricând pot să facă diferenţa. Trebuie să facem un meci mare, să ne autodepăşim, să jucăm foarte bine ca să putem să aspirăm la un rezultat foarte bun de care avem nevoie. O victorie ar fi fantastic să o obţinem. Ne-ar da încredere foarte multă. Sper să iasă un meci foarte bun, aşa cum a fost între noi şi Steaua totdeauna. Lotul pe care-l avem în momentul de faţă este echilibrat, omogen, tânăr, de perspectivă", a spus Hagi.

El a precizat că îl bucură faptul că actualul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, s-a simţit bine în perioada în care a jucat la FC Viitorul: "Mă bucur că s-a simţit bine, ne-a ajutat mult când a fost la noi. Îi urez în continuare success în noua meserie. Să devină un antrenor foarte bun", a adăugat tehnicianul.

Hagi a vorbt şi despre mutările de jucători făcute în ultimele zile de FC Viitorul: "A plecat Boli ultimul, a venit Horj. Cred că am făcut un lucru bun, pentru că ne-au intrat şi bani, am luat şi un jucător tânăr de perspectivă. L-am adus şi pe Brad (Bradley de Nooijer), îl integrăm şi sperăm să ne ajute".



FC Viitorul întâlneşte FCSB, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a noua a Ligii I.

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorulfcsbmesajnicolae dicăantrenor 

viewscnt
Articole similare