Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce discuţii vor purta Edi Iordănescu şi Anghel Iordănescu despre FCSB. Aspectul lămurit de antrenor: "Sunt lucruri pe care el le vede"

Ce discuţii vor purta Edi Iordănescu şi Anghel Iordănescu despre FCSB. Aspectul lămurit de antrenor: "Sunt lucruri pe care el le vede"

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să-l aducă pe Edward Iordănescu pe banca tehnică, iar antrenorul are un aliat important, pe Anghel Iordănescu.

Iordănescu junior a dorit să sublinieze că fostul selecţioner nu îi va face recomandări "tehnico-tactice" la FCSB. În schimb, ei discută despre alte aspecte. 

"Este. A fost mai bun, că nu mai este activ. Este o provocare imensă să reuşesc să mă apropii de perfomanţele lui, sunt de necontestat. Sunt mândru de el şi muncesc în fiecare zi, în primul rând pentru mine, că să fiu mai bun şi să mă dezvolt. Dacă voi reuşi să îi egalez performanţele, rămâne doar timpul să răspundă.

Discuţiile sunt permanente, uneori mai lungi, alteori mai scurte. Sunt despre fotbal mereu şi nu doar despre locul unde activez sau echipa respectivă. Tot ce însemană fotbal mondial.

Cu siguranţă discutăm şi despre lucrurile pe care el le vede la echipele pe care eu le-am condus, dar sunt generalităţi. Este foarte greu, când nu eşti implicat în activitatea zilnică a echipei, să faci recomandări tehnico-tactice profunde. Nu sunt astfel de discuţii, ci sunt discuţii fireşti, naturale"a declarat noul antrenor de la FCSB. 

Anghel Iordănescu, după ce fiul său a devenit antrenor la FCSB

"Nu se pune probleme aşa şi nu se poate discuta în acest sens (n.r. - să dea el sfaturi, să se implice). Un antrenor care se respectă ia deciziile singur. Un om poate veni cu o simplă părere, pentru că un om din afară nu cunoaşte problemele echipei. Dacă l-aş putea ajuta pe Edi, l-aş ajuta cu inima, dar cu lucruri generale. Vorbim mult despre fotbal, dar îl multe situaţii am văzut că decizia a fost alta decât sfatul meu. Se mai întâmplă să facă şi invers, dar toţi copiii mai fac asta. Tatăl a fost mai bun. Glumesc (n.r. - râde)", a declarat fostul selecţioner, în urmă cu câteva zile. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedward iordanescuanghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare