Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce joacă românii la FCSB-Dinamo. Vezi cele mai pariate evenimente de la derby!

Ce joacă românii la FCSB-Dinamo. Vezi cele mai pariate evenimente de la derby!

Pariuri sportive

Comentarii

Toată România va fi aţintită asupra televizoarelor duminică seară, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1. Aproximativ 20.000 de oameni vor vedea meciul pe viu, de pe Arena Naţională.

Dinamo se prezintă înainte de acest meci cu un nou staff tehnic, condus de Vasile Miriuţă. Fostul antrenor al Concordiei Chiajna i-a luat locul lui Cosmin Contra, după ce acesta a semnat un contract valabil doi ani cu echipa naţională a României. Această schimbare s-ar putea să nu le prindă bine dinamoviştilor pe termen scurt, întrucat Vasile Miriuţă n-a apucat să-şi cunoască în totalitate noii elevi.

FCSB pare uşor favorită, nu doar din simplu motiv că joacă pe teren propriu, ci şi al formei din ultima perioadă. Mai exact, FCSB a bifat două victorii în ultimele trei meciuri: 4-0 cu Gaz Metan şi 3-0 cu Viktoria Plzen, iar în etapa precedentă a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de la Cluj, cu CFR. De partea cealalta, Dinamo are două meciuri consecutive în care n-a simţit gustul victoriei: 2-2 cu CSU Craiova şi 1-2 cu ACS Poli Timişoara. Ultimele nouă meciuri directe dintre FCSB şi Dinamo au produs minimum două goluri. Mai mult de atât, la ficare din aceste meciuri, au existat goluri de ambele părţi!

Cele mai pariate evenimente la FCSB-Dinamo:

Ambele marchează - Cotă 1,88

Peste 1,5 goluri - Cotă 1,36
Bate FCSB - Cotă 1,95
GG & Peste 2,5 goluri - Cotă 2,45

5,75 este cota pentru ca Denis Alibec să marcheze primul gol al partidei.
3,50  este cota pentru ca FCSB să câştige meciul la o diferenţă de un singur gol.

 

FCSB-Dinamo se joacă azi, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: pariuristeauafcsbliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare