Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a cerut Adi Mutu jucătorilor de la Rapid înainte de partida cu Gaz Metan. Declaraţiile lui Rareş Ilie. ”Ne-a spus să dăm cât de multe goluri putem!”

Ce le-a cerut Adi Mutu jucătorilor de la Rapid înainte de partida cu Gaz Metan. Declaraţiile lui Rareş Ilie. ”Ne-a spus să dăm cât de multe goluri putem!”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

Rapid a dat câte goluri a vrut contra unei echipe cu grave probleme financiare. Jucătorii de la Gaz Metan sunt tineri şi fără experinţă, neavând nicio şansă în faţa trupei aliniate de Adrian Mutu. 

La finalul meciului, Rareş Ilie a recunoscut că Mutu le-a cerut jucătorilor să marcheze cât de multe goluri vor putea. Fotbalistul Rapidului a împlinit marţi 19 ani şi a dezvăluit cum va sărbători. 

 ”Ne-a spus să dăm cât de multe goluri putem!”

”Săpunaru pune un pic de presiune pentru că am ratat câteva ocazii. Ne-am aşteptat, dar ni s-a spus de la început să dăm totul, să dăm cât de multe goluri putem. Ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor şi le mulţumim celor care au fost în tribune. Nu mă aşteptam la numărul ăsta de spectatori, am fost un pic surprins, dar a fost cea mai bună atmosferă pe care poţi juca.

Nu e greu pentru că am oameni apropiaţi care mă ajută cu sfaturi, nu pun presiune pe mine şi îmi dau libertate. Îmi spun să mă bucur de fotbal. Săpunaru, domnul antrenor, dar şi ceilalţi colegi. A fost un cadou frumos, puteam să dau şi hattrick.

Victoria asta ne-a adus un moral foarte bun şi mergem cu încredere la meciurile care urmează. La începutul play-out-ului am spus că ne luptăm pentru barajul de cupele europene. La refacere (n.r. îşi sărbătoreşte ziua de naştere), urmează meciul de sâmbătă”, a spus Rareş Ilie, la finalul meciului. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 35 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. U Craiova 1948 – 28, 5. UTA Arad – 26, 6. CS Mioveni - 25, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

Afla mai multe despre: rapid-gaz metan-rareş ilie 

viewscnt
Articole similare