Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură în Liga I. Cristi Tănase are oferta pe masă şi revine în fotbalul românesc. Cu cine semnează fostul mijlocaş de la FCSB

Ce lovitură în Liga I. Cristi Tănase are oferta pe masă şi revine în fotbalul românesc. Cu cine semnează fostul mijlocaş de la FCSB

FCSB

Comentarii

La doi ani de la plecarea din Liga I, după despărţirea de FCSB, Cristi Tănase este foarte aproape de a reveni în fotbalul românesc.

Cristi Tănase a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria celor de la FCSB. A venit la gruparea patronată de Gigi Becali în 2009, de la FC Argeş, iar în 2015, când a părăsit fotbalul din Liga I, a plecat cu toate trofeele de pe plan intern trecute în palmares.

Cumpărat de Tianjin Teda cu 1 milion de euro, deşi cota sa de piaţă era de 2 milioane de euro, Cristi Tănase a dezamăgit rapid în China şi a părăsit echipa, liber de contract, după doar şase luni. Au urmat aventuri în Turcia la echipe precum Sivasspor sau Karabukspor, unde a fost coleg cu alţi români, printre care Gabriel Torje sau Iasmin Latovlevici, iar în ianuarie 2018 a fost chemat de urgenţă de Gigi Becali să-l ajute în lupta pentru titlu.

Cristi Tănase are ofertă. Cu cine semnează fostul jucător de la FCSB

Nici la FCSB n-a mai avut evoluţiile aşteptate de patron, iar roş-albaştrii au renunţat rapid la mijlocaşul stânga, după o jumătate de an. Cristi Tănase a revenit în Turcia, în ligile inferioare, a evoluat pentru Eskisehirspor şi pentru Giresunspor, iar acum, fiind liber de contract, fotbalistul de 33 de ani este aşteptat din nou acasă.

Născut în Piteşti şi lansat în fotbalul mare de FC Argeş, Cristi Tănase are o ofertă, conform fanatik.ro, de la nou promovata în Liga. În prima etapă din noul sezon, echipa antrenată de Ionuţ Badea a cedat, pe propriul teren, scor 2-3, cu FC Botoşani, astfel că oficialii lui FC Argeş speră să dea marea lovitură şi să-l aducă pe Cristi Tănase. Mijlocaşul poate juca din nou alături de Andrei Prepeliţă, fostul său coleg de la FCSB, acesta fiind şi el legitimat la FC Argeş.

Cristi Tănase a cucerit şase trofee cu FCSB, trei titluri de campion în Liga I, două Cupe şi o Supercupă a României. Are 23 de goluri marcate în cele 233 de meciuri jucate în Liga I, însă Tănase se poate lăuda şi cu cinci meciuri bifate în grupele Ligii Campionilor, alături de FCSB, în toamna lui 2013, când roş-albaştrii au întâlnit Chelsea, Basel şi Schalke 04.

Afla mai multe despre: cristi tanasefcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare