Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce meci o fi văzut!?" Miriuţă i-a dat replica lui Dică după derby. Ce mesaj are pentru fani

"Ce meci o fi văzut!?" Miriuţă i-a dat replica lui Dică după derby. Ce mesaj are pentru fani

Superliga

Comentarii

"Nu cred că Dinamo merita un egal, probabil am văzut meciuri diferite", declara Dică imediat după derby-ul cu marea rivală, ca răspuns la declaraţiile roş-albilor care spuneau că rezultatul corect ar fi fost o remiza. Vasile Miriuţă a ţinut să-i răspundă lui Dică, în conferinţa de presă premergătoare restanţei cu Concordia Chiajna.

  • Dinamo - Concordia Chiajna e LIVE pe Telekom Sport 1, miercuri, de la 16:30.

Tehnicianul lui Dinamo spune că cei care au văzut "un alt meci" sunt chiar roş-albaştrii, care au trecut cu vederea prestaţia bună a lui Dinamo din prima repriză.

"Nu există aşa ceva la Dinamo Bucureşti (n.r. rabdare din partea fanilor şi a conducerii)! La Chiajna da, la Juventus da, dar nu la Dinamo! Nu am pierdut că nu s-au acomodat băieţii. De la meciul cu Steaua, eu îmi asum rezultatele, eu sunt antrenorul lui Dinamo. Nu o să mă ascund niciodată.

Noi am fost echipa mult mai bună! Nu ştiu ce meci a văzut Dică. Ce meci o fi văzut el? Că zice că nu am văzut noi meciul. După prima repriză puteam să avem 2, 3-0, la ce ocazii am avut. Dar nu are asta importanţă. Ei au câştigat, noi am pierdut.

Băieţii au făcut exact ce le-am cerut. Am stat sus, am făcut pressing! Ăsta e jocul la Dinamo. Aici nu poţi sta cu fundul în poartă. Suporterii noştri nu te aşteaptă, nu ăsta e jocul nostru! Eu vreau altceva", a declarat Vasile Miriuţă  într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: miriutadinamofcsbdica 

viewscnt
Articole similare