Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ofertă a primit Bogdan Stancu. Gigi Becali îşi freacă palmele

Ce ofertă a primit Bogdan Stancu. Gigi Becali îşi freacă palmele

Stranieri

Comentarii

Dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, Bogdan Stancu a primit o ofertă din Turcia, însă este destul de departe de pretenţiile fotbalistului. Propunerea primită de la Gigi Becali este mult mai mare, astfel că Gigi Becali îşi freacă palmele şi poate spera în continuare la un transfer.

Bogdan Stancu îşi termină contractul cu Genclerbirligi la finalul lunii iunie, dar atacantul de 33 de ani nu duce lipsă de oferte. Gigi Becali i-a făcut o propunere foarte tentantă, însă prioritar pentru Bogdan Stancu este să rămână în campionatul Turciei.

Bogdan Stancu a primit zilele acestea o ofertă de la Kocaelispor, echipă care a promovat în prima ligă a Turciei, dar salariul este sub cel pe care i-l oferă Gigi Becali la FCSB.

Ce ofertă a primit Bogdan Stancu şi de ce Gigi Becali îşi freacă palmele

Patronul FCSB i-a făcut lui Bogdan Stancu o propunere foarte tenantă şi peste nivelul salarial din Liga 1. Gigi Becali i-a promis un salariu lunar de 30.000 de euro, caz în care Bogdan Stancu ar deveni cel mai bine plătit jucător de la FCSB.

Patronul FCSB îl vede însă un jucător care ar putea să ajute echipa să-şi atingă obiectivele, calificarea în grupele UEFA Conference League şi titlul de campioană. Însă Bogdan Stancu i-a transmis lui Gigi Becali că şi-ar dori să rămână în Turcia şi că va analiza ofertele din acest campionat.

Între timp, Bogdan Stancu a primit o ofertă de la Kocaelispor, care îl face pe Gigi Becali să-şi frece palmele şi să spere în continuare la acest transfer.

Site-ul ozgurkocaeli.com.tr notează că ”antrenorul Mustafa Reşit Akcay vrea să-l vadă în echipă”, dar şefii clubului i-au oferit un salariu anual de 250.000 de euro, în timp ce impresarul jucătorului a solicitat 400.000 de euro.

Prin comparaţie, Gigi Becali i-a oferit lui Bogdan Stancu un salariu anual de 360.000 de euro. Ceea ce îl face să spere că ar putea exista o şansă să-l transfere la FCSB.

De notat că Engin Koyun, preşedintele lui Kocaelispor, a afirmat că negocierile pentru transferul lui Bogdan Stancu nu s-au încheiat: ”Discuţiile noastre continuă. Vom aştepta ca cifra (n.r. salariul) să crească la nivelul dorit. Nu suntem fără speranţă”.

Afla mai multe despre: bogdan stancu 

viewscnt
Articole similare