Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are Hagi cu banii pe care urmează să-i primească de la patronul FCSB

Ce planuri are Hagi cu banii pe care urmează să-i primească de la patronul FCSB

Superliga

Comentarii

Viitorul va primi de la FCSB încă 2,5 milioane de euro pentru transferurile lui Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar. Gică Hagi va investi aceşti bani în infrastructura pe care şi-a dezvoltat-o la Ovidiu.

Patronul FCSB a decis să-i facă o propunere lui Gică Hagi pentru cele 20 de procente pe care le deţine dintr-o eventuală revânzarea a lui Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar. Suma oferită de FCSB este de 2,5 milioane de euro, pe care Gică Hagi a acceptat-o.

Cristi Bivolaru, preşedintele campioanei României, a explicat ce planuri are Gică Hagi cu banii pe care îi va primi de la FCSB. Patronul Viitorului îi va investi într-un hotel pentru jucători, a cărui construcţie a început deja. Clădirea se află în baza sportivă de la Ovidiu

”Gică nu vrea să se oprească din punct de vedere al infrastructurii. Avem de terminat o clădire în care vor sta cei 80 de copii care acum stau la hotel, în Constanţa. În plus, trebuie făcute şi birourile”, a declarat Cristi Bivolaru la Pro X.

 

Afla mai multe despre: gica hagifcsbgigi becaliliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare