Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are titularul de la FCSB după retragere: „Le am cu frizeria, cu tenisul, am mai multe în cap!” | EXCLUSIV

Ce planuri are titularul de la FCSB după retragere: „Le am cu frizeria, cu tenisul, am mai multe în cap!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB, el fiind titular incontestabil pe postul de fundaş dreapta.

Planuri interesante pentru titularul de la FCSB după retragere: „Le am cu frizeria!”

Într-un interviu pentru Orange Sport, apărătorul a spus ce planuri are după retragerea din fotbal. Interesant este că Vali Creţu nu are de gând să mai continue în sportul care l-a făcut mare, ci preferă să se concentreze pe două dintre pasiunile sale: tenisul şi frizeria

„Planuri am destule după retragere, doar că vreau să mai joc. Mă gândesc uneori de unde are organismul meu atâta energie. După ce mă las, n-am în plan să mai continui cu fotbalul. Sunt pasionat mult de tenis şi îmi doresc să o ajut pe fiica cea mare caare practică tenis.

Vreau să fac şi nişte cursuri. Am mai multe în cap totuşi. Ştiu şi cu frizeria, ştiu să tund foarte bine. Eu mă tund singur de 10 ani. Şi asta a fost o pasiune, tunsul”, a spus Valentin Creţu pentru Orange Sport.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Valentin Creţu face haz de necaz: ”Eu la FCSB am 9 vieţi ca pisica!” | EXCLUSIV

Din august 2019, de când Valentin Creţu a fost transferat de FCSB, el a rămas singurul fundaş dreapta păstrat de roş-albaştri.

Creţu a fost aproape să fie dată afară de mai multe ori după ce a intrat în dizgraţia lui Becali, însă a fost mereu salvat pe ultima sută de metri, motiv pentru care colegii lui Creţu s-au pus pe glume: ”Are 9 vieţi ca pisica”, se aude în vestiarul de la FCSB. 

”(n.r. despre faptul că a fost dat de Gigi afară de 10 ori pâna acum) Colegii mai glumesc că am batut şi pisica că are 9 vieţi, că am batut orice...şi toate filmele cu nu ştiu ce... (n.r. râde) 

Am bătut orice film, viaţa bate filmul câteodată!”, a declarat Creţu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: valentin cretufcsbretragere 

viewscnt
Articole similare