Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu Halep la Stuttgart? ”Simt că este diferit, dar nu caut scuze!”

Ce s-a întâmplat cu Halep la Stuttgart? ”Simt că este diferit, dar nu caut scuze!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că nu s-a simţit în largul ei în meciul pe care l-a jucat împotriva lui Coco Vandeweghe. Numărul 1 mondial a fost eliminat în sferturi la Stuttgart, după ce a pierdut cu 6-4, 6-1.

Simona Halep a pierdut surprinzător în sferturile turneului de la Stuttgart. Tenismena de 26 de ani a cedat în două seturi în faţa lui Coco Vandeweghe, locul 16 WTA. Simona spune că nu a putut să se adapteze ritmului impus de adversară, despre care spune că a prins o zi foarte bună. În plus, s-a plâns şi de condiţiile în care a jucat:

”Nu am putut simţi ritmul, nu am putut simţi meciul. Am ratat puţin cam mult, dar ea a fost foarte puternică astăzi. Nu prea ştiu ce s-a întâmplat în timpul meciului, dar ştiu că ea a servit foarte bine, iar eu nu am putut returna. Cheia succesului a fost că ea a rămas puternică tot timpul meciului şi de aceea a câştigat astăzi.

Încă simt piciorul, a fost foarte greu să mă mişc aşa cum fac eu de fiecare dată. Terenul este dificil, aşa că nu am putut să joc cel mai bun tenis al meu. Aici este întotdeauna dificil pentru mine să joc. Nu joc cel mai bun tenis al meu aici. Nu-mi place să joc indoor pe zgură. Simt că este diferit. Nu caut scuze. Ea a jucat mai bine decât mine astăzi, a servit mai bine şi de aceea s-a terminat astfel”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepstuttgartcoco vandeweghe 

viewscnt
Articole similare