Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa din Anglia despre Florin Niţă: „L-a citit uşor pe Jordan Henderson”

Ce scrie presa din Anglia despre Florin Niţă: „L-a citit uşor pe Jordan Henderson”
Comentarii

Anglia a jucat, ieri, amicalul împotriva României, scor 1-0.

Ce scrie presa din Anglia despre Florin Niţă: „L-a citit uşor pe Jordan Henderson”

Florin Niţă a făcut un meci bun împotriva Angliei. Portarul a apărat un penalty al lui jordan Henderson, dar şi nenumărate alte faze periculoase ale englezilor.

„Reprezentativa Three Lions a obţinut al doilea penalty după ce Calvert-Lewin a fost faultat de Vlad Chiricheş, dar Florin Niţă l-a citit uşor pe Jordan Henderson", a scris publicaţia britanică.

„Calvert-Lewin ar fi trebuit să se lupte pentru a executa el penalty-ul!", a punctat după meci Roy Keane, fostul căpitan al lui Manchester United.

Celebra publicaţie Daily Mail i-a acordat lui Niţă nota 7 pentru prestaţia pe care a avut la meciul de ieri.

Ce a spus Niţă după meci:

„Nu contează cine a bătut, cum a bătut (n.r - penalty-ul executat de Henderson). Mi-am făcut treaba şi nimic mai mult. Am avut foarte multe ocazii, dar n-am reuşit să înscriem. Suntem fericiţi pentru jocul făcut şi cu siguranţă puteam face un meci mai bun dacă înscriam în prima repriză prin Sorescu.

„Dacă vom juca la fel, cu siguranţă vom avea rezultate foarte bune”

Hai să nu ne mai uităm la lucrurile acestea şi să luăm lucrurile pozitive. Să fim mai buni şi să nu ne mai gândim la lucrurile negative. Să luăm acum fiecare jucător post pe post, să vedeţi unde joacă fiecare.... chiar şi aşa, ne-am ridicat peste aşteptările lor.

Sunt pozitiv şi cred că putem face o figură frumoasă la următoarele meciuri din septembrie. Dacă vom juca la fel, cu siguranţă vom avea rezultate foarte bune. Nu contează cu cine jucăm, sunt convins că o să facem meciuri bune",
a spus Niţă, la Pro X.

Reacţia lui Mirel Rădoi după ce Stanciu şi Nedelcearu au refuzat să îngenuncheze: „Am primit un email”

Afla mai multe despre: florin nitanationala romanieianglia 

viewscnt
Articole similare