Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu banca naţionalei României după finalul preliminariilor: "Eu cred că Mirel Rădoi o să-şi ţină cuvântul"

Ce se întâmplă cu banca naţionalei României după finalul preliminariilor: "Eu cred că Mirel Rădoi o să-şi ţină cuvântul"
Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Marius Alexe, crede că viitorul băncii tehnice a naţionalei României a fost stabilit odată cu anunţul făcut de Mirel Rădoi.

"Eu cred că Mirel Rădoi o să-şi ţină cuvântul"

FRF a deschis discuţiile cu selecţionerul Mirel Rădoi, pentru a-l face să se răzgândească. Antrenorul a anunţat că pleacă în această lună, atunci când îi expiră contractul, chiar dacă va duce echipa la "baraj". 

În ciuda insistenţelor conducătorilor fotbalului românesc, Marius Alexe crede că Mirel Rădoi îşi va menţine decizia. 

"Eu cred că o să-şi ţină cuvântul pentru că este un caracter puternic. Iar când spune ceva atunci lucrul acela o să îl şi facă. Eu sunt sigur că nu o să-şi mai întoarcă cuvântul pentru că a fost un jucător cu personalitate şi este şi un antrenor cu personalitate şi merge până la final cu deciziile pe care le ia. 

Însă, ca şi evoluţie, mi-au plăcut ultimele două meciuri ale echipei naţionale. Am văzut o altfel de abordare, inclusiv în meciul cu Germania.

Chiar dacă am jucat împotriva unei echipe foarte mari, părerea mea că este cam cea mai bună naţională în momentul actual, puteam să surprindem pe contraatac. După, am jucat cu o echipă de nivelul nostru, pe care am dominat-o şi mi-a plăcut abordarea.

Cu toţii ne dorim ca asta să se vadă la echipa naţională. Să încercăm să ne dominăm măcar adversarii care sunt de nivelul nostru. Şi după aceea, dacă putem să scoatem şi rezultate mai bune împotriva echipelor mai mari sau mai bine cotate, eu cred că este un plus. Şi acum, este un meci cu Islanda pe care trebuie să îl dominăm. Pentru că este o echipă cam de nivelul nostru”, a spus Marius Alexe la PlaySport Live.

Afla mai multe despre: mirel radoimarius alexe 

viewscnt
Articole similare