Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va schimba la FCSB odată cu venirea lui Găman I Oficialii vicecampioanei anunţă: "Vom deveni redutabili şi la acest capitol!"

Ce se va schimba la FCSB odată cu venirea lui Găman I Oficialii vicecampioanei anunţă: "Vom deveni redutabili şi la acest capitol!"

FCSB

Comentarii

Valerică Găman poate fi noul Szukala, fundaşul cu cel mai bun joc de cap pe care l-a avut Steaua în ultimii ani.

"Noi nu prea eram periculoşi la fazele fixe, acum rezolvăm şi această problemă. Vom deveni redutabili şi la acest capitol. Eu cred că transferul lui Găman este unul foarte bun. La un moment dat, noi aveam un singur fundaş central. Doar pe Larie. Planici şi Bălaşa erau accidentaţi. Bălaşa are şi acum probleme. Găman este un câştig, un jucător de care noi aveam nevoie. Noi avem foarte multe faze fixe. Din păcate, nu aveam jucători buni la loviturile de cap. Aici ar fi un avantaj. În viitor, vom pune pericol şi la aceste faze", a concluzia lui Duckadam.
 
Găman a plecat deja în primul stagiu de pregătire din Spania. "Sunt foarte bucuros că am ajuns la cea mai bună echipă din România, care an de an joacă în cupele europene şi este singura calificată în primăvara europeană. Îmi doresc să fiu sănătos şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele", a declarat fundaşul.

Afla mai multe despre: valerica gamansteauafcsbduckadam 

viewscnt
Articole similare