Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şi-au spus faţă în faţă Ionuţ Panţîru şi Adrian Şut! Mijlocaşul a fost cel care l-a accidentat grav pe fundaşul stânga de la FCSB: "Eu am încercat să vorbesc cu el" | VIDEO

Ce şi-au spus faţă în faţă Ionuţ Panţîru şi Adrian Şut! Mijlocaşul a fost cel care l-a accidentat grav pe fundaşul stânga de la FCSB: "Eu am încercat să vorbesc cu el" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Fundaşul stânga Ionuţ Panţîru (27 de ani) a fost ghinionistul ultimelor sezoane de la FCSB. Cu accidentări succesive, una din cauza colegului Adrian Şut (24 de ani), apărătorul lateral a revenit apt la antrenamente şi se pregăteşte pentru noul sezon.

Adrian Şut l-a accidentat pe Ionuţ Panţîru. Ce şi-au spus cei doi fotbalişti de la FCSB, după ce fundaşul a pierdut ani din carieră

FCSB plecă în cantonamentul din Olanda, pe 27 iunie, iar din lot va face parte şi Ionuţ Panţîru. Fotbalistul sosit de la Poli Iaşi a trecut printr-o serie de accidentări succesive, operaţii nereuşite, dar acum e pregătit să demonstreze că poate fi o soluţie pentru Risto Radunovic. Totuşi, FCSB se gândeşte să mai transfere un fundaş stânga

La trei ani distanţă de când Adrian Şut l-a accidentat pe Ionuţ Panţîru într-un meci cu Sepsi, cei doi au vorbit deschis despre relaţia pe care o au. 

Ionuţ Panţîru nu are resentimente faţă de Adrian Şut şi chiar a recunoscut că amândoi au trecut peste momentele grele. 

"Şi eu mă bucur pentru el, că i s-a luat o piatră de pe inimă. Acesta e sportul, s-a întâmplat. Eu nu am fost supărat pe el nicio clipă. Ştie foarte bine că relaţia dintre noi a fost foarte bună şi chiar suntem prieteni, mai mult decât colegi de echipă. A fost o perioadă foarte grea, nu pot să o descriu în cuvinte. Operaţii peste operaţii, intervenţii, tot felul de proceduri.  

Dureri foarte mari, nu m-am gândit niciodată că o să am asemenea dureri, pentru că eu chiar nu am avut nimic niciodată. N-am avut nici rupturi musculare, nimic. Important e că am revenit pe teren şi că acum sunt mai bine", a declarat Ionuţ Panţîru, pentru Orange Sport. 

Adrian Şut s-a preocupat, în ultimii ani, de starea colegului pe care l-a accidentat. 

"Nu ştiu câte mesaje i-am dat, dar îi dădeam, pentru că voiam să ştiu mereu cum e. În primul rând voiam să înţeleagă că nu am avut nicio intenţie şi chiar regret ceea ce s-a întâmplat. 

În primul rând el e puternic şi cred că singur putea să lupte, dar eu am încercat să vorbesc cu el, să îi zic că probabil e normal să mai aibă dureri, să încerc să îl ajut cumva. E foarte greu mental, nu poţi descrie ce se întâmplă în mintea ta când ai asemenea dureri", a spus mijlocaşul de la FCSB, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian sutionut pantiruaccidentare ionut pantiru 

viewscnt
Articole similare