Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Villas-Boas s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de un alt sport, cu totul diferit

Ce surpriză! Villas-Boas s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de un alt sport, cu totul diferit

Campionate

Comentarii

Andre Villas-Boas vrea să-şi schimbe meseria. Cel puţin pentru moment. Potrivit unei publicaţii auto, antrenorul în vârstă de 40 de ani va participa la Raliul Dakar. Villas-Boas este liber de contract după ce a fost demis de Shanghai SIPG.

Villas-Boas a fost considerat unul dintre cei mai promiţători antrenori. A fost asistentul lui Jose Mourinho şi, la doar 33 de ani, a fost numit principal la FC Porto, alături de care a luat titlul în 2011, fără să piardă vreun meci. Performanţa reuşită la Porto i-a adus o ofertă de la Chelsea.

Însă nu s-a descurcat foarte bine pe Stamford Bridge, astfel că a fost demis. Totuşi, cei de la Tottenham au avut încredere din el şi i-au oferit un contract. A antrenat la Spurs în perioada 2012-2013, însă a avut din nou rezultate dezamăgitoare, astfel că cele două părţi s-au despărţit amiabil în decembrie 2013. A urmat Zenit şi apoi Shanghai SIPG. De fiecare dată a dezamăgit.

Acum, Villas-Boas este liber de contract şi caută o nouă provocare în viaţa sa. Nu în fotbal, aşa cum mulţi ar crede. Publicaţia autosport.com susţine că antrenorul portughez va participa la Raliul Dakar, competiţie ce va debuta la începutul anului 2018. Villas-Boas se va afla la volanului unei Toyota Hilux şi-l va avea copilot pe Ruben Faria, fost pilot de motocicletă.

Afla mai multe despre: villas-boasraliul dakar 

viewscnt
Articole similare