Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trebuie să facă Mitriţă pentru a intra, din nou, în graţiile lui Iordănescu: ”Sunt sigur că Edi va sesiza schimbarea”

Ce trebuie să facă Mitriţă pentru a intra, din nou, în graţiile lui Iordănescu: ”Sunt sigur că Edi va sesiza schimbarea”
Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost propus de mai mulţi oameni din fotbal la echipa naţională. Edi Iordănescu nu l-a chemat, însă, pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Sfaturi pentru Mitriţă

Deşi este una dintre vedetele campionatului nostru, iar cifrele sale arată foarte bine, 11 goluri, zece pase de gol, Alexandru Mitriţă nu a intrat în vederile selecţionerului Edi Iordănescu.

Alexandru Mitriţă are 12 goluri şi 10 pase decisive pentru Universitatea Craiova, în 29 de meciuri din Superligă, însă selecţionerul Edi Iordănescu are alte opţiuni pentru banda stângă a atacului: Valentin Mihăilă şi Florinel Coman.

Totuşi, nu mai e niciun secret că, la un moment dat, a existat un conflict între selecţionerul Edi Iordănescu şi jucătorul Alexandru Mitriţă.

Despre absenţa lui Alex Mitriţă, golgheterul oltenilor, de la echipa naţională a vorbit şi Adi Popa, care i-a dat şi un sfat atacantului de la Craiova.

„Nu am urmărit foarte atent meciurile Universităţii Craiova din actualul sezon, ca să fac o analiză concretă în cazul Mitriţă. Discutând statistică, Alex Mitriţă are cifre foarte bune pentru o extremă.

Am auzit discuţii că nu face faza a doua, că este vorba despre nesupunere sau multe altele. Cum Edi a implementat această idee de grup, este destul de greu să fie prezent la EURO 2024.

Probabil selecţionerul îşi doreşte mai mult de la extremă, să facă şi faza defensivă. Dacă Mitriţă va fi bine, va face ambele faze, iar Edi va sesiza schimbarea de atitudine, sunt sigur că va fi chemat la echipa naţională”, a spus Adi Popa, la ProSport Live.

  • 2,8 milioane de euro este cota lui Mitriţă conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mitritauniversitatea craiovaedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare