Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce vor face Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează: ”Se întreabă de situaţia lor”

Ce vor face Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează: ”Se întreabă de situaţia lor”

Stranieri

Comentarii

Victor Becali, reprezentantul firmei care îi impresariază pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a discutat despre viitorul jucătorilor români, dacă Parma va retrograda în Serie B.

Becali a discutat despre posibilele plecări ale lui Man şi Mihăilă, în eventualitatea în care Parma retrogradează la sfârşitul sezonului. Impresarul a recunoscut că, deşi cei doi s-au integrat bine la echipă, în cazul în care Parma ajunge în Serie B, ar fi greu să îi păstreze pe ”tricolori” în continuare.

Vărul finanţatorului FCSB-ului a mai dezvăluit că prestaţiile încurajatoare pe care le-au avut fotbaliştii români au atras atenţia în Italia şi că diverse cluburi s-ar fi intersat de aceştia.

Ce vor face Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează

„Echipa nu prea e într-o situaţie foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-şi merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puţin 6 puncte în plus. Totuşi, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situaţia acum, nu ştiu ce va fi.

Sunt oameni care întreabă care e situaţia lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep şi se întreabă de situaţia lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga şi în dreapta. E devreme deocamdată.



Evoluţiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe.... Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înţelegere, o combinaţie cu alt club”
, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

În 11 partide pentru Parma, Dennis Man a reuşit un gol şi o pasă decisivă, în timp ce Mihăilă a punctat de trei ori şi a oferit două assisturi în 14 meciuri jucate în Serie A.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparmaromâni parmaman mihăilă 

viewscnt
Articole similare