Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai dură reacţie după tragerea la sorţi: "Trebuie să jucăm cu 5-6 juniori. Nu ne interesează Cupa!"

Cea mai dură reacţie după tragerea la sorţi: "Trebuie să jucăm cu 5-6 juniori. Nu ne interesează Cupa!"

Cupa României

Comentarii

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, nu plănuieşte să ajungă prea departe în Cupa României cu formaţia pe care o pregăteşte. Acesta anunţă că ar putea băga pe teren mai mulţi juniori la duelul cu ASU Poli Timişoara, din şaisprezecimi.

"Sincer, nu mă interesează Cupa. Sezonul precedent am trecut prin momente grele din cauza Cupei României şi Cupei Ligii. Acum sunt vreo zece etape de campionat care ne interesează.  Din punctul meu de vedere, nu e importantă Cupa României. Respect competiţia, dar ar trebuie să se joace cu 5-6 juniori pe care îi avem în echipă şi alţi jucători care nu au evoluat până acum" - a spus Ionuţ Popa. 

La finalul turului, ACS Poli stă bine în clasamentul Ligii 1. Ocupă locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, la 9, respectiv 4 puncte de ultimele două clasate, care vor merge în Liga a 2-a la finalul stagiunii.

ACS Poli începe returul pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna, într-un meci ce va fi transmis în direct la Telekom Sport 1, luni, de la ora 18:00

Afla mai multe despre: poli timisoarafcsbcupa romanieiliga 1 

viewscnt
Articole similare