Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cei de la Inter nici nu au auzit de Moruţan” Impresarul jucătorului este acuzat că a inventat totul

„Cei de la Inter nici nu au auzit de Moruţan” Impresarul jucătorului este acuzat că a inventat totul

Superliga

Comentarii

Florin Vulturar, impresarului lui Olimpiu Moruţan, este acuzat că ar inventa ofertele venite pe numele tânărului jucător de la FCSB.

Acuzele vin de la Florin Manea, coleg de breaslă cu Vulturar. Recent, impresarul lui Moruţan a ieşit în spaţiu public şi a dezvăluit că Inter ar fi pe urmele jucătorului.

Florin Manea nu crede în interul italienilor pentru mijlocaşul de la FCSB şi a declarat la GSP Live: „Pe Moruţan îl reprezintă Vulturar, care are un stil d-ala vechi, bagă în ziar că îl vor 10 echipe, că poate îl va vrea una. Niciuna dintre cele de care s-a scris nu îl vrea. Vă spun eu! Sunt prieten intim cu scouterul şef al lui Conte. Ieşim împreună, vine în România la mine, mă duc la el. I-am zis «am înţeles că îl iei pe Moruţan». Şi a spus «Cine e Moruţan?» Nici nu ştia cine e. Treaba lor, fiecare îşi face meseria cum vrea.

Hai mă, n-ai văzut că Vulturar a spus că se roagă la televizor ca Giovanni să găsească un contract? El e breloc, eu n-aş putea fi aşa. Şi acum a dat mandat pentru Moruţan la nu ştiu câţi din Italia pe care îi cunosc. Nici lor nu le place. Le dă mandat ca ăia să îl prezinte (pe Moruţan) în Italia, că el nu are forţă.”

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Olimpiu Moruţan a marcat opt goluri şi a livrat 14 pase de gol în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, în 34 de partide strânse până acum.

 

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu morutaninter 

viewscnt
Articole similare