Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun de pe Arena Naţională! Jucătorul care a atras toate privirile: ”Nota 9! A acoperit fiecare fir de iarbă”

Cel mai bun de pe Arena Naţională! Jucătorul care a atras toate privirile: ”Nota 9! A acoperit fiecare fir de iarbă”
Comentarii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Conor Bradley a strălucit pe Arena Naţională la România - Irlanda de Nord

Conor Bradley, fundaşul dreapta al lui Liverpool, în vârstă de doar 20 de ani, a fost în centrul atenţiei la România - Irlanda de Nord.

Fundaşul Conor Bradly a devenit titular la „cormorani”, iar cota sa a crescut enorm în doar câteva luni: 15 milioane de euro!

Jurnaliştii de la Belfast Live l-au notat cu 9 pe Bradley, pe care l-au considerat cel mai bun jucător de pe teren. "A acoperit fiecare fir de iarbă", au scris nord-irlandezii. 

"O revenire binevenită pentru jucătorul de 20 de ani de la Liverpool. Explozia lui a dus la golul lui Reid şi a fost un adevărat pericol când urca în atac. Un jucător magic şi matur, care are atitudinea potrivită", a scris şi Belfast Telegraph despre Conor Bradley, notat cu 8.

Echipele care au evoluat:
  • ROMÂNIA: Fl. Niţă - Mogoş (Sorescu 46), Drăguşin, A. Burcă (Racoviţan 75), Cr. Manea - R. Marin (Şut 75), Cicâldău (Olaru 62) – Man (I. Hagi 75), N. Stanciu, Fl. Coman (Mihăilă 62) – G. Puşcaş. SELECŢIONER: Edward Iordănescu
  • IRLANDA DE NORD: C. Hazard (Peacock-Farrell 46) - Hume, Toal, McNair - Bradley, S. Charles, J. Thompson (McCann 71), Lane (McMenamin 62), Spencer – Reid (Magennis 71), Price. SELECŢIONER: Michael O'Neill

Afla mai multe despre: conor bradleynaţionala românieiirlanda de nord 

viewscnt
Articole similare