Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai dorit jucător din Liga 1! CFR, FSCB şi Craiova îl vor, însă un club din Portugalia încearcă să-l "fure"

Cel mai dorit jucător din Liga 1! CFR, FSCB şi Craiova îl vor, însă un club din Portugalia încearcă să-l "fure"

Superliga

Comentarii

Transferat în vară de CSM Poli Iaşi, mijlocaşul Kamer Qaka s-a transformat în scurt timp în unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1.

Cu evoluţii extrem de apreciate sub comanda lui Flavius Stoican, Qaka a atras atenţia formaţiilor care se luptă pentru titlu. Preşedintele ieşenilor, Adrian Ambrosie, a dezvăluit că au existat discuţii cu oficialii Craiovei pentru internaţionalul albanez, fotbalist de care s-au arătat interesate şi celelalte două echipe de pe podium, FCSB şi CFR Cluj.

Formaţiile din Liga 1 vor avea însă parte de concurenţă serioasă din străinătate. Conform lui Ambrosie portughezii de la Braga vor să-l transfere pe mijlocaş.

Din Liga 1 nu am primit nicio ofertă, doar CS U Craiova s-a interesat de Qaka. Din ce am auzit, ar fi interesate şi cluburile FCSB şi CFR Cluj, dar nimic concret, ci doar la nivel declarativ. Suntem deschişi la discuţii. Orice jucător este transferabil. Impresarul fotbalistului ne-a informat că este în discuţii cu reprezentanţii a două cluburi importante, unul dintre ele fiind Braga. Dacă vom primi o ofertă bună şi pentru club, şi pentru jucător, Qaka poate pleca”, a declarat Adrian Ambrosie, conform ProSport.

400.000 de euro valoreaza Qaka, conform Transfermark.de

Afla mai multe despre: kamer qakatransferiasicraiovafcsbbragacfr 

viewscnt
Articole similare