Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii va avea loc în perioada 18-19 noiembrie, la Constanţa

Cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii va avea loc în perioada 18-19 noiembrie, la Constanţa

Baschet

Comentarii

Evenimentul FIBA Endorsed este organizat de Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa.

Baschetul 3x3, disciplină care a fost inclusă în acest an în programul olimpic şi urmează să debuteze la ediţia Tokyo 2020, va face din nou valuri la malul mării, iar cei mai buni jucători de baschet 3x3 din ţară sunt aşteptaţi să-şi reunească din nou forţele în echipele tradiţionale. baschet 3x3

Înscrierile vor avea loc începând cu 13 noiembrie, pe site-ul 3la3.ro şi se vor încheia după atingerea numărului limită de 30 de echipe sau pe 15 noiembrie, ora 23.00.

Cu premii totale în valoare de peste 15.000 de lei şi cu un premiu în bani la categoria de elită, Open Masculin, in valoare de 4500 lei, turneul de la Constanţa se anunţă unul extrem de puternic şi fiecare jucător participant va acumula şi puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking. 

Baschetul va fi cuvântul cheie de-a lungul unui week-end care, pe lângă meciuri, o să mai includă în arena special amenajată în incinta City Mall şi momente de dans şi majorete, invitaţi speciali, concursuri pentru spectatori şi lecţii de baschet pentru cei mici.

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc şi faza finală a 3x3 Schools Battle, o competiţie de baschet 3x3 dedicată exclusiv şcolilor şi liceelor din Contanţa, organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Elevii sunt aşteptaţi să-şi susţină colegii de pe teren, organizatorii urmând să premieze cele mai originale moduri de a face galerie: costume, pancarte etc. 

Afla mai multe despre: baschet3la33x3constantaeveniment 

viewscnt
Articole similare