Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai noi veşti despre Cristi Manea. Când este aşteptat să revină fundaşul CFR-ului după accidentarea suferită la echipa naţională | EXCLUSIV

Cele mai noi veşti despre Cristi Manea. Când este aşteptat să revină fundaşul CFR-ului după accidentarea suferită la echipa naţională | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Manea (26 de ani) este încă indisponibil în momentul de faţă după accidentarea suferită în timpul ultimei acţiuni desfăşurate la echipa naţională a României. Fundaşul dreapta legitimat la CFR Cluj are şanse destul de mari să revină în curând în programul normal al echipei.

Cristi Manea a revenit accidentat de la echipa naţională. Jucătorul legitimat la CFR Cluj a resimţit dureri la genunchi în timpul unui antrenament de după meciul cu Israel, 1-1 pe Arena Naţională.

Prin urmare, nu a putut fi folosit de Edi Iordănescu în meciul cu Kosovo de pe Arena Naţională, câştigat de tricolori cu 2-0.

Verdictul accidentării suferite de fundaşul dreapta a fost o leziune a ligamentului colateral intern de la genunchi, iar perioada sa de indisponibilitate urma să fie de cel puţin o lună.

La aproximativ 10 zile de la acel moment, au venit noi veşti cu privire la starea de sănătate a jucătorului în vârstă de 26 de ani.

Când poate reveni Cristi Manea la CFR după accidentarea de la echipa naţională

Astfel, Marius Bilaşco, oficial al clubului din Gruia, a transmis faptul că Manea este în proces de recuperare şi este aşteptat în cursul săptămânii ce urmează să înceapă antrenamentele alături de restul colegilor de la CFR.

”Manea a venit accidentat de la echipa naţională. A avut o leziune pe ligament, o întindere pe ligament. Nu a fost ceva grav. Sperăm ca săptămâna viitoare să reintre în echipa nomal. Depinde şi de el cum evoluează ca organism”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

În meciul cu Rapid, pierdut scor 1-3, Marius Bilaşco i-a ţinut locul pe banca tehnică lui Andrea Mandorlini, antrenorul principal fiind suspendat după partida cu Petrolul, câştigată de clujeni cu scorul de 1-0.

Cristi Manea s-a accidentat după meciul cu Israel

După accidentarea coechipierului său, Cristi Manea, în urma partidei cu Israel, Edi Iordănescu a apelat la serviciile atacantului Daniel Bîrligea.

Cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, Cristi Manea a adunat 212 meciuri în tricoul lui CFR Cluj. A marcat nouă goluri şi a reuşit 12 pase decisive.

La prima reprezentativă a României, fundaşul dreapta a bifat 25 de partide şi a înscris două goluri.

Afla mai multe despre: cristi maneacfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare