Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele trei nume propuse pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad în poarta vicecampioanei. Ce jucători ar putea ajunge la FCSB

Cele trei nume propuse pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad în poarta vicecampioanei. Ce jucători ar putea ajunge la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Accidentarea titularului Cristian Bălgrădean le-a atras atenţia oficialilor de la FCSB că trebuie neapărat să-şi aducă un nou portar la echipă.

Andrei Vlad a avut parte de un meci de coşmar, joi seara, împotriva lui Rapid Viena. Deşi s-a impus cu 2-1, pe Arena Naţională, FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, după ce, în tur, a cedat în Austria, scor 1-3.

Tânărul portar al roş-albaştrilor a avut intervenţii nesigure, iar, la unicul gol marcat de Rapid Viena, a gafat incredibil, astfel că, prestaţia sa i-a adus numeroase critici. Certat de Gnohere în vestiar şi contestat de Gigi Becali după meci, Andrei Vlad şi-a încheiat seara în huiduielile fanilor lui FCSB.

  • ”Dacă era Messi al portarilor, era al Craiovei, nu era al meu! M-am păcălit atunci, n-am ştiut despre ce e vorba. Cu astfel de portar nu poţi să te califici. L-am sunat la pauză pe MM, i-am zis să-i spună lui Vlad să nu mai facă ”circărie” în poartă. El parcă dansează în poartă. O să-i zic şi eu asta. Aşa a vrut Dumnezeu, nu mai dau vina pe nimeni. Păcatele mele, eu l-am furat pe portar şi am fost pedepsit. Meme mi-a zis că Vlad e distrus, ce să-i mai zic şi eu... Vina este a mea că trebuia să mai iau un portar sau să-l păstrăm pe Stăncioiu. Cu ăsta nu luăm titlul, că dansează în poartă” , a declarat Gigi Becali după meciul cu Rapid Viena.

Astfel, oficialii vicecampioanei României caută acum un înlocuitor pentru Andrei Vlad, care va apăra poarta roş-albaştrilor până la revenirea lui Bălgrădean. Iar Gigi Becali continuă strategia sa de a transfera jucători români. Toţi cei trei portari aflaţi pe lista celor de la FCSB sunt din competiţiile interne.

Lista portarilor propuşi la FCSB

1. Roland Niczuly. Goalkeeper-ul de 22 de ani are evoluţii apreciate în poarta lui Sepsi. În cele şapte etape disputate, Niczuly a primit doar patru goluri şi a ajuns cu echipa sa până pe locul al treilea în Liga I. Portarul lui Sepsi este cotat la 400 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

2. Cătălin Căbuz. Crescut la la Academia Gheorghe Hagi, portarul de 22 de ani este titular incontestabil la AFC Hermannstadt. A primit şapte goluri în cele şase meciuri jucate pentru nou promovată, iar cota sa a crescut incredibil în această vară. Căbuz valorează 300 de mii de euro.

3. Cosmin Bozoancă. Un alt portar crescut la Academia lui Gheorghe Hagi poate fi o variantă pentru FCSB. Bozoancă are 20 de ani şi apără poarta Universităţii Cluj în Liga a II-a. 

"Unul e Niczuly, îl cunosc şi sunt puţin sensibil în privinţa lui, poate sunt şi puţin subiectiv. Căbuz e fantastic copilul. E un băiat extraordinar. Nu-l cunosc, dar după ce l-am urmărit mi s-a făcut drag de mor de el. Şi al treilea... mi-am luat şi referinţe despre el. E Bozoancă de la U Cluj. Am înţeles că e un portar extraordinar şi care munceşte enorm. Îmi place cum arată, cum se mişcă în teren, ce calităţi are" , a declarat fostul portar Emilian Dolha pentru ProSport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbbalgradeaneuropa leaguegnoherearena nationalasteaua 

viewscnt
Articole similare