Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic, amendată de UEFA! Scoţienii plătesc după ce un fan a vrut să-l lovească pe Mbappe

Celtic, amendată de UEFA! Scoţienii plătesc după ce un fan a vrut să-l lovească pe Mbappe
Comentarii

UEFA a anunţat pedepsele după ultimele jocuri din Liga Campionilor, iar cluburile găsite vinovate au fost sancţionate în funcţie de gravitatea incidentelor

Clubul Celtic Glasgow a fost amendat de UEFA cu 10.000 de euro, după ce, la 12 septembrie, un fan a intrat pe teren la meciul cu PSG şi a încercat să-l lovească pe atacantul Kylian Mbappe.

  • Este pentru a 12-a oară în mai puţin de şase ani când clubul scoţian este sancţionat pentru comportamentul fanilor săi.
  • Şi Paris Saint-Germain a primit o amendă, dar de 5.000 de euro, pentru scaune rupte în tribuna rezervată suporterilor oaspeţi.

Un fan al echipei Celtic a pătruns pe teren în timpul meciului cu PSG, disputat, la Glasgow, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor, şi a încercat să-l lovescă pe atacantul oaspeţilor Kylian Mbappe.

Incidentul a avut la scurt timp după ce PSG a marcat golul de 3-0, în minutul 40, în urma unui penalti transformat de Cavani. Un tânăr a intrat pe teren şi a încercat cu piciorul să-l lovească pe Mbappe, dar francezul s-a ferit şi nu a fost atins. Agresorul a fost prins de forţele de ordine, scos în afara stadionului, apoi reţinut de poliţie.

PSG a câştigat cu 5-0 (3-0) pe Celtic Park, printre marcatori numărându-se şi cei mai scumpi jucători din lume, Neyamr şi Mbappe. Golurile au fost înscrise de Neymar ’19, Mbappe ’34, Cavani ’40 (penalti), ’85, Lustig ’83 (autogol).

Afla mai multe despre: mbappecelticpsgamendauefa 

viewscnt
Articole similare